Marek5 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Witam Qashqai 2019 po lifcie pytanie pod jakie bezpieczniki podłączyć te trzy kabelki od adaptera , jaką odpowiednią przejściówkę z tych co na zdjęciu, oraz jaki prąd ustawić w dedykowanym adapterze zabezpieczający akumulator przed rozładowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 21 godzin temu, Marek5 napisał: pod jakie bezpieczniki podłączyć te trzy kabelki od adaptera Daj kolego trochę "z siebie", bo było to wielokrotnie opisywane na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek5 Opublikowano 6 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia (edytowane) . Godzinę temu, Bilunia napisał: Daj kolego trochę "z siebie", bo było to wielokrotnie opisywane na forum. No nie mogłem znaleźć na ten temat dokładnego podłączenia na tym forum dlatego zadałem pytanie, wpisałem frazę w wyszukiwarkę i tylko mój post wyskoczył Edytowane 6 Kwietnia przez Marek5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Dokładnego to raczej nigdy nie znajdziesz, bo musiałby być ktoś kto w identycznym aucie ma podpiętą i cyknąłby fotkę. Jedyne co mogę zrobić to podać Ci wędkę - TUTAJ masz teorię, a reszta w twoich rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek5 Opublikowano 9 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 5 godzin temu, Bilunia napisał: Dokładnego to raczej nigdy nie znajdziesz, bo musiałby być ktoś kto w identycznym aucie ma podpiętą i cyknąłby fotkę. Jedyne co mogę zrobić to podać Ci wędkę - TUTAJ masz teorię, a reszta w twoich rękach Dzięki i za to chociaż z tego postu nic nie wynika tylko pytania bez odpowiedzi. A na angielskim forum to samo,to dlatego właśnie zadałem pytanie, napisałeś daj coś z siebie więc jak podłączę to napiszę jak dokładnie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 5 godzin temu, Marek5 napisał: Dzięki i za to chociaż z tego postu nic nie wynika tylko pytania bez odpowiedzi. Z pojedynczego postu może i nie, ale z Całego tematu już tak. Temat krótki i treściwy, więc wzrok nie zdąży się zmęczyć. No i bez multimetru się nie obejdzie. 5 godzin temu, Marek5 napisał: ... napisałeś daj coś z siebie więc jak podłączę to napiszę jak dokładnie Najlepsza byłaby fotka - następnym byłoby łatwiej, a i Ty zaoszczędziłbyś klawiaturę. Wzajemnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi