Trebro75 Opublikowano Niedziela o 18:23 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:23 Witam. Na początku chciałbym się przywitać. Od listopada jestem posiadaczem nowego Qashqaia J12 po lifcie.Jak narazie auto jeździ bez kłopotów , ale dzisiaj zastanowiło mnie powiadomienie na aplikacji Nissana.Dotyczyło one problemu z temperaturą cieczy chłodzącej. Komunikat dostałem tylko na telefon,w samochodzie nic się nie wyświetliło na zegarach.Komunikat pojawił się podczas rozgrzewania zaraz po ruszeniu.Gdy wszedłem w komunikat aplikacja pokazała, że wszystko jest ok i nic dalej się nie działo. Pytanie do szanownych forumowiczów czy ktoś spotkał się z takim powiadomieniem i czy jest się czym martwić? Załączam zdjęcie z aplikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doodster Opublikowano wczoraj o 13:20 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:20 Miałem podobny błąd przez chwilę w apce, zniknęło po jakimś czasie. Ta apka to szajs generalnie, bardzo kiepski soft. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trebro75 Opublikowano wczoraj o 13:37 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:37 Dzięki za info kolego. Też mam wrażenie że ta aplikacja to jakiś kiepski żart. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi