legion Opublikowano wczoraj o 09:20 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:20 Witam wszystkich Mam pata 2.5d - 2012r, 190km, skrzynia manualna 6 biegów. Mam pytanie w internecie znalazłem ze do tej skrzyni należy wylać nie całe 3l oleju. Gdy zlewałem stary olej z miski do butelek w których miałem nowy okazało się ze brakło butelek. Jakież było moje zdziwienie gdy okazało się ze w skrzyni było około 4.2l oleju !. Czy ktoś z was posiada wiedzę ile powinno być. Przeglądając manual do navary( nie znalazłem żadnego do Pata z manualem same USA z automatem) tam też trafiłem na 2.89l ale wyspecyfikowana była skrzynia 5 biegowa. Olej był poprzednio wymieniany u "pana Józka" więc nie chce się sugerować szczególnie ze doczytałem się ze moje problemu ze skrzynią mogą być przyczyna za dużego stanu oleju. Dzięki za podpowiedz. R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi