Gość Albert Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Witam wszystkich ja natomiast mam problem z zamkiem w schowku w swoim nissanie nie mogę go zamknąć i wypdała z niego sprężynka i ten klinik zamykający ma ktoś pomysl jak to zrobić pomocy:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojciul Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Przyłaczam się... U mnie się wszystko połamało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albert Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Już jest wszystko naprawione dało sie go rozdzielić i wyjąć zamek okazało sie że kawałek plastiku sie ułamał od tego klinika sunny N14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość plp Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Mam podobnie. Raz udało mi się otworzyć to zamykałem przez 5 minut kręcąc w tą i z powrotem aż się udało, aż później zamek mi wypadł przy zablkowanym i teraz juz otworzyć nie mogę całkiem. I co z tym zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.