Gość chrosta Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Witam! oprucz dwoch tych orygianalnych japonskich kostek do radia ma ktos za radiem jakas 3wolna?? kto wie do czego ona słozy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrek19854 Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 siema mozesz powiedziec mi ktory kabel to plus bo mam 2 czerwone i jeden czerwono-czarny ktory to bedzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chrosta Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 a masz jeszcze oryginalne kostki japonskie?? jak tak to kup sobie przejsciowke na iso, ja tak zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrek19854 Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 nie mam kostek mam gole kable zaraz puszcze foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrek19854 Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 zamieszczam fotki z kablami co ida do radia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chrosta Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 no własnie teraz juz wiem, pewne ze te czerwone to beda dwa plusy tylko ze jeden po stacyjce drogi przed, bo w moich kostkach mase trzea było przykrecic do budy był taki kabelek luźny z oczkiem, wiec napewno tak bedzie:) a te połonczone tymi papierkami to napewno beda kable głosnikowe weź podciag kabel z masy i połoncz zaroweczke z jednym czerwonym i masa a poxniej drogim i ta masa.... no bank to beda 2 plusy, mase sobie musisz podciagnac(fabrycznie nie było) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.