Gość maciejwra Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Mam takie opony zimowe z innego samochodu czy do Almy b edą pasowały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 yhy jesli masz felgi 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 no mam felgi 14" tylko czy nie będą za wysokie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Ja mam u siebie zimówki, ale 175/70/14 i jeszcze dużo miejsca, także możesz zakładać w ciemno. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 jak nie spróbujesz to nie zobaczysz....dzięki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 zakładać ja mam taki sam rozmiar zimówek i jest ok z tyłu mam nawet zakola przez co jest mniej miejsca ale nic nieobciera:) dodam że zawieszenie seryjnie tzn nie obniżane a na wyższych oponach samochód wyżej stoi przez co lepiej się teraz przebijać przez zawalone śniegiem osiedlówki w wawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Nissan przewiduje następujące opony 14 cali: 175/65 185/65 175/70 jest przewidziany dla R13. Wnioskuję z tego, że pewnie wskazania prędkościmierza będą błędne jeśli załorzysz profil 175/70 do felgi 14 cala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.