mmdelphi Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Witam Kierownica w mojej Primerce trochę się już wytarła i rozglądam się za jakąś mniej zniszczoną. Mam okazje kupić koło od 100NX tylko zastanawiam się czy nie będzie ono za małe w porównaniu z oryginalną kierą od P10. Dlatego czy mógłby któryś z klubowiczów zmierzyć średnicę kierownicy w swoim 100NX. Proszę o pomoc. Dziękuję i pozdrawiam Delphi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek84r Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Kierak w NX-sie ma 37cm, ale przecież im mniejszy tym lepiej się prowadzi no i wygląd te ż jest super. Pozdro 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 ja mam założoną 32 i jeździ się super, bo dużo lepiej jest auto czuć, a dzięki wspomaganiu nic się ciężej nie kręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość egon Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 u mnie 34 cm i jest dobrze jednak mogłaby być troszke mniejsza :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.