Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Mój kombiaczek jest kontuzjowany!!!!!

Gość Eden

Rekomendowane odpowiedzi

Mój kombiaczek miał wczoraj operację plastyczna (usuwanie blizny na tylnej klapie po tym jak pewna Pani zapomniała po co sa hamulce)

własnie jest wybudzany z narkozy a o 12 tej zostanie wypisany ze szpitala

cała rodzina trzymała kciuki za udana operację.

Podobno wszystko poszło bez kompilkacji.

pozdrawiam ;-))

Gość francuzik2

Hej ! Dołączam sie do życzeń. Mam nadzieję ze moja Almerka z 97r również dożyje takiego przebiegu w dobrej kondycji.Tak z ciekawości spytam sie czy miałeś robiony remoncik silnika ??Słyszałem ze wytrzymuja przebiegi nawet 500 tyś km do pierwszego remontu. Jaka jest jego kondycja>?? sprężanie mierzyleś , spalanie nie zmienilo się na wieksze ?? Pozdrawiam Francuzik2 :)

a więc tak:

auto ma w tej chwili przejechane 411 000km

ma oryginalne sprzegło, tłiumik również chociaż łatany w kilku miejscach,

w silniku była wymieniana uszczelka pod głowica, natomiast ma fabryczne wtryskiwacze, pompa nie była regulowana, wymiany oleju co 10 000km, zuzycie oleju w tej chwili wyglada nastepująco (po nalaniu przy zmianie 5l jest w okolicach max na bagnecie natomiast przy zmianie po 10tyś jest w okolicach stanu sredniego pomiedzy min a max) czyli dolewek nie wymaga

auto jest niesamowite rano przy -10 zapala praktycznie bez kręcenia

zuzycie paliwa utrzymuje sie na poziomie 5,5l/100km i nie zauwazylkem jakieś zmiany, cisnienia nie mierzyłem bo nie widzę potrzeby auto chodzi super ( ostatnio jechałem nim 170km/h ale żeby to osiagnąć musial sie troche bujać)

generalnie jakby mi ktoś dał takiego nowego to bym nie chcial innego auta

mialem kiedys Primerę z tym motorem i bylo to samo, sprzedalem bo sie potłukła troche ;-))

mialem wczesniej POLO 1,4 diesel przy przebiegu 220 tyś rabał 3 l oleju na 10 000km

CHWAŁA PRACOWNIKOM NISSANA ZA TEN MODEL BO JEST POPROSTU NIEDOZARŻNIECIA

kto uważa inaczej tego na walkę konną lub pieszą wyzywam ( miejsce do uzgodnienia)

pozdrawiam

a więc tak:

auto ma w tej chwili przejechane 411 000km

ma oryginalne sprzegło,

CHWAŁA PRACOWNIKOM NISSANA ZA TEN MODEL BO JEST POPROSTU NIEDOZARŻNIECIA

pozdrawiam

mam nadzieje ze to wersja 2.0 d

:lol:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...