akarczma Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Czepilem sie samochodu,zima za oknem,motocykla nie mam jeszcze a cos trzeba robic. A wiec zmiany w nysie: wyciety katalizator walki swiatka filtr stozkowy przyspieszenie zaplonu filtr na odme :shock: Zmiany style: alu dywany alu pedaly sparco ozdobna koncowka wydechu Audio Pioneer DEH 7600 skrzynia 2x1000W przy 2 ohm napedzana dwoma wzmacniaczami Boschmann 1900W,nad ewentualnym brakiem pradu czuwa kondensator 1F POWER SIGNAT,reszta glosnikow jak na razie seria ale do wymiany poki co mam instalacje gazowa co pier**li cala robote ale za pare miechow jej nie bedzie. Szykuje sie do zrobienia calego wydechu>>>Grabowski i zrobie wtedy pomiar na hamowni.Jak bedzie cieplej do dolot i filtr w nadkole. Zdjecia wkrotce. Glosnikow mi sie nie chce wymieniac bo mi sie nie chce. A tak wyglada jak byla dziewica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 no to tyle bla bla a jak zmiany wpłynęły na osiągi? masz już jakieś konkretne liczby sprzed i z po tuningu? czy na razie odczucia że wg Ciebie jest lepiej. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 NO będzie mierzyć maszyne z chłopakami w Lublinie się ustawiają. Teraz Akarczma jeszcze wydech będzie odetkiwać i to po całości - 2,5 cala pełen przelot Ps. zapodaj fotę filtra na odme, ciekawe jak to teraz z nim wygląda :wink: Pss. W chwili obecnej Auto z mikserem od gazu do 60mil (96km/h przyspiesza w 8,5sek a na ćwiartkę ma ok 16,8sek) Czyli "tylko" nieco gorzej niż serja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 po zalozeniu gazu gorzej(mowa caly czas o benzynie),po wycieciu kata lepiej,po stozku lepiej, po walkach miod ale zeby to wszystko gralo musze wywalic gaz,poki co blokuje koniki,no ale cos za cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 nie musiż całkowicie rezygnować z gazu wystarczy przejść z tej instalcji ktorą masz ta III lub IV generacji wtedy nie ma żadnej zwęrzki w dolocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 wiem ze gowniane zdjecie ale ciemno uahahaa.jutro foty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Widze o co chodzi pasuje idealnie A reszta dobrze zaślepiona - może byś tak całokształt pokazał co ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 dlaczego takie fajne auto kaleczysz tuningiem z biedronki typu aluminiowe wycieraczki w dodatku nałozone na zwykłe? nie lepiej zostawić normalne, delikatne wnetrze? niektóre dodatki podśmiarduja odpustem. Co do gazu Coobcio dobrze gada: wielopunktowy full group a najlepiej sekwencyjny lub sekwencyjny w fazie ciekłej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 no na gaz nie dalo sie zalozyc inaczej.co do gazu latwo mowic,a za wache ja place Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Masz tu wszystko Co Ci potrzeba do przerobienia swojej instalcji na pelną sekwencje tym samym, pozapozbyciem się zwęrzki w dolocie diametralnie poprawisz parametry pracy silnika zarówno na gazie jak i na benzynie prosze: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=79956040 Ten mod zdecydowanie najlepiej wpłynie na osiągi Twojego auta w tej chwili, do setki powinno spaść coś kolo sekundy, wydech zrobisz później... KUP DZIŚ nowy Gaźik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 mam inny plan.kolo kwietnia wywale cala instalacje,odetkam dolot,pozbede sie dodatkowych kilogramow.i bedzie cacy.a narazie wydech u Grabowskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 albo zamiast sekwencji jak cie nie stac teraz wywal mikser i kup blosa.odetka ci dolot i na pewno sie poprawi zarowno na gazie jak i na benzynie. licze ze jakies 10KM do przodu :twisted: koszt znikomy i 5 min. roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 8) to jest bardzo dobry pomysl na pewno pomoże [/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Ej podoba mi się to użądzenie - ile coś takiego kosztuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 a co to wogole jest?? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 http://www.czakram.pl/katalog1.php?name=blos Kiedyś ten temat już był poruszany, ale umarł. Też chciałbym mieć coś takiego. Wacu to takie coś zamiast zwykłego miksera do gazu. Akarczma sorry za OT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 no to by moglo pomoc, chyba warto sprobowac szczegolnie ze koszt niewielki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 440 zł.spory koszt.mam gaz tylko dlatego ze duzo jezdze.jakbym mial cos kombinowac i placic 500zł to bym wywalil instalacje i doplacal do jazdy na benzin,i lepiej bym na tym wyszedl.spokojnie.do maja gazu nie budiet.dzieki za porady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 1 Maja są już zawody na ćwiartkę nieco wczesniej pozbąc się tego gazowego zasyfiacza SR20DE :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 TAki sam mam filetrek u Siebei ale niebeiski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 no prosze jak ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 w tle widac gowno,ale dzieki niemu mam uwiezione koniki,za to w kieszeni na waciki zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 440 zł.spory koszt. eee przesada, kosztuje 360zl :roll: duzo wiadomosci na temat tego urzadzenia jest na forum forda: http://forum.fordclubpolska.org/tematy22/g...zek--vt5828.htm u mnie na blosie spisuje sie doskonale a moc wyzsza niz na benie :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi