Gość Mazianka Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Witam, dzis odebralam moja primerke z komisu 2.0 99' automat jest piekna i mam pytanie, czy Wam tez szarpie kierownica na nierownosciach, nie mowiac juz o dziurach ? poza tym jezdzi sie super, troche buczy przy 100km/h ale moze to wina starych opon letnich ktore zaraz wyrzuce pozdrawiam m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Moze to buczenie to wina lozyska :?: :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dandi_X Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 jedz i sprawdz opony, standardem sie robi, ze sprzedajacy wrzucaja na felgi stare opony z guzami, a od tego i glosno i bije po lapkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Co znaczy ze kierownica szarpie??U mnie w starej P10 z 91 roku nie mam czegos takiego.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Jak kolega napisal,moze byc wina opon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mazianka Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 tak, najpierw zmienie opony. mam nadzieje ze pomoze bo czasem nawet wyrywa kierownice jak jade po wertepach.. bylam ciekawa czy moze ten typ tak ma - duzy samochod - przesiadlam sie z 3 razy mniejszego.. dzieki za odpowiedz pozdrawiam wszystkich m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mazianka Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 tak to byly opony. teraz pieknie smiga moze jakies krzywe mi dali w tym komisie.. teraz jest cichutki i nie szarpie ) jeszcze raz dzieki pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Jeżeli chodzi o opony to w komisach zawsze daję "na sztuke" wiem bo mój brat pracuje w czymś takim :wink: Powodzenia i szerokiej drogi :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.