Gość piotrurszula Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Witam szanownych kolegów, potrzebuje informacji, mając nadzieje że jest nas tu więcej niz na "autocentrum.pl", Szukam schematu elektrycznego do przedmiotowego modelu, przede wszystkim z zakresie układu sterowania i zasilania świcy żarowej. Dodatkowo gdzie znajduje sie bezpiecznik swiec żarowych. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mushroom Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Poszukaj na forum. Nie pamiętam w którym poście ktoś podawał linki do instrukcji fabrycznych i tam są wszystkie schematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jerzy kamiński Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Jak nic nie znalazłeś to proponuje kontakt na mój telefon i może pomogę mam takiego samego Nissana najlepiej jutro rano t.j. sobota 14.01 601808727 mam dwie książki o naprawach ale tam nic nie ma o bezpiecznikach świec żarowych tylko o przekażniku Pozd Jerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.