Gość Seba7207 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 WItam. Mam pytanie dotyczące licznika kilometrów (elektroniczny). Nie wyświetla mi jednej cyfry przejechanych kilometrów (dziennych lub całkowitego przebiegu). Czasami, jak jadę nagraznym samochodem wyświetla bez problemu, jednak jest to tylko przez moment. Czy którys z forumowiczów zetknął się z podobnym przypadkiem?. Jest to trochę denerwujące. Czy będę musiał wymienic cały wyświetlacz? Ile coś takiego kosztuje? A może odłączył się jaki kabel? Dryga sprawa to taka, że nie działa klakson. Jaka może być przyczyna? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario_k3 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Co do kaksonu to musisz dotrzeć do niego i sprawdzić najpierw styki czy nie zaśniedziały i je zwyczajnie oczyścić - napewno nie zaszkodzi. Może też sam klakson padł zo się czasami zdarza. zakładam, że przy kierownicy nikt nie grzebał bo tam też są styki włącznika klaksonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seba7207 Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Wyjaśniło się z klaksonem. Oddałem do elektryka. Okazało się że przewody idące do przekaźnika sa puszczone w przedniej belce, dostała się tam woda i skorodowały i pękły. Gościowi zajęło to 2 h, (skasował mnie 80zeta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.