Gość Tomek Sobota Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 ciekawe jakimi furami się bujał i jakimi podniecał ten pompatyczny pedzio zanim zaczął porządnie zarabiać spokojnie. weź to na luzie. To jest takie specyficzne poczucie humoru. Nic osobistego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalll Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Z jego wyglądem to faktycznie tylko podryw na furę i na pełen szpan może mu pomóc w zdobyciu panienki Madra dziewczyna pomyśli że lepszy oszczędny facet niż dupek co wyrzuca kasę na lewo i prawo dla fafany i lansu to lepszy opalony laluś, ktory nie potrafi sie wysłowić? TOP GEAR to swietny program i chyba jedyny szczery i oryginalny Rentgen? .........koles ma chyba wyipsany na kartce zestaw słówek, typu wozidełko itp... i wciska to do kazdej prezentacji. mowi za kazdym razem tymi samymi zdaniami i tymi samymi slowami, jest to juz naprawde denne, chociaz przyznam, ze rentgena zawsze obejrze A co powiecie o Testosteronie czyli polskim niby top gear?? dla mnie to taka kaszana, ze szkoda gadac. nienawidze jak ktos nie ma wlasnego pomyslu tylko nieudolnie stara sie nasladowac kogos. a juz naprawde nie wiem skad tam sie wzial ten caly miecugow, moze i nie glupi, ale zupelnie niepotrzebny w takim programie, a szczegolnie gdy ten mlody mowi cos ciekawego a ten mu przerwie w polowie zdania jakims glupawym stwierdzeniem. i jego najlepszy tekst: (Citroen C4) " po co tu ten obrotomierz na srodku?? przeciez zaden normalny kierowca nigdy nie patrzy na obrotomierz...." rece opadaja. P.s. a co do 5th gear to uwazam, ze nie potrzebnie robia tyle glupich min, u clarcksona jest to zazwyczaj smieszne ale oni wygladaja idiotycznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Z jego wyglądem to faktycznie tylko podryw na furę i na pełen szpan może mu pomóc w zdobyciu panienki Madra dziewczyna pomyśli że lepszy oszczędny facet niż dupek co wyrzuca kasę na lewo i prawo dla fafany i lansu to lepszy opalony laluś, ktory nie potrafi sie wysłowić? ... jeden i drugi typ to kolesie sami w sobie śmieszni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość porcupine Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 ja tez lubie ogladac Top Gear, w kazdym odcinu kolesie mnie czyms zaskakuja A ten ich humor to mi dynda kolo d*py 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fixxxer Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 a ja uważam że wypowiedź jest świetna i wszyscy którzy sie obruszyli są co najwyżej bezkrytyczni wobec posiadanych 4 kółek. Clakrson ma taki styl jedni uważają ze kontrowersyjny inni że co najwyżej humorystyczny. Jeśli by powziąć kryteria jakimi rządzi sie topgaer to faktycznie 90 % jak nie wiecej aut w tym takze Wasze almery to poprostu ... samochody beznamiętne i pospolite bez charakteru. Taka prawada i tzreba to wziąć na zimno bo inaczej sie człowiek nerwuicy nabawi :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Marek a Ty czemu się tak mało udzielasz na tym forum? pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fixxxer Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Marek a Ty czemu się tak mało udzielasz na tym forum? pozdrowienia siemanko wiesz mi bardziej bliskie jest forum sc tutaj zaglądam sporadycznie głównie żeby oblukać watek taki jak ten. almerka sie nie psuje więc i nie ma powodów pytać o nic :wink: Pozdróweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi