INC Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 takich bajerkach jak piggyback'i ? ogolnie o sterowaniu silnikiem przez ecu ? i wogole o elektornice samochodowej moze byc po ang... wszelkie materialy o chiptuninngu itd itp nie bede nic robil ale chce sie doksztalcic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 google is your friend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Ja mam u Siebie SMT6 a tutasz masz linka do producenta: www.perfectpower.com masz tam wszytko wytlumaczone co to potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 google is your friend a masz propozycje jak to sie moze nazywac oprocz "piggyback" ,"smt", znam ang ale nei techniczny i poprostu ciezko mi szukac poza tym nei chce znalzec masy sklepow ktore tym handluja ale najlepiej jakies konkretne artykuly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 "świnka", "prosiak" i poprostu SMT6.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 świnka i prosiak to bardzo techniczne i angielskie nazwy Dobry temat, tez sobie cos poczytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BRS Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 moze inacej..co chcilbyss wiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 moze inacej..co chcilbyss wiedziec? wszystko o silnikach, elektornice sterujacej itd itp nie chce nic robic, poprostu chce wiedziec co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GRZYBU Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 stand alone systems, piggy back systems, ecu control units, tak myślę że może tak szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Ja mam u Siebie SMT6 a tutasz masz linka do producenta: www.perfectpower.com masz tam wszytko wytlumaczone co to potrafi kurde sie zajaralem tym smt6...... ale kasy brak :/ po pierwsze, po drugie z 1.4 tym pewnie duzo nie wystrugam... Coobcio ty to sam stroisz laptopem ?? czy masz jakiegos fachowca ?? oczywiscie hamownia obowiazkowa nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi