Gość EMILIO Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 WITAM WSZYSTKICH NISSAN-owców !! POJAWIŁ SIĘ U MNIE W MOJEJ PRIMERCE 1.6 16V COMBI PROBLEM Z WYPADAJACA PIĄTKĄ !!! RESZTA CHODZI ALE PIATKA DAJE W DUPE !! MUSZE JA TRZYMAC ZEBY NIE WYSKOCZYŁA A BEZ TEGO ANI RUSZ !! CZY JUZ KTOS Z WAS SPOTKAL SIE Z TYM PROBLEMEM BO SLYSZALEM ZE TO DOSC POSPOLITE W PRIMERKACH !! MOZE TEZ ZNACIE KOGOS PEWNEGO KTO ROBI TAKIE RZECZY ZA WMIARE ROZSADNA CENE !!?? DZIEKI POZDRAWIAM WSZYSTKICH KLUBOWICZÓW !!! EMILIO NOWY SĄCZ PRIMERA 1.6 16V COMBI POZDRO :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Tak, to jest dość często spotykane. Przeszukaj forum, a znajdziesz dobry warsztat, niestety daleko od Ciebie bo aż w Siedlcach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snakeee Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Proponuje na poczatek zebys wylaczyl CAPSA I BOLD'a jak piszesz posta. A co do samej skrzyni to na pewno zaraz ktorys z kolegow Ci pomoze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fir Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 http://zbigniewjanaszek.webpark.pl/Dmowski/ Podobno najlepszy. Nawet nasz kolega który ma warsztat bierze od niego części. Zadzwoń do gościa i spytaj czy ktoś z twoich okolic bierze części od niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kolter Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Jest jeszcze jedno rozwiązanie.Jesli do niego zadzwonisz nie ma problemu wszystkie potrzebne części Ci wyśle,masz tu namiar:Dariusz Dmowski tel.kom.0 604-26-44-28 ,domowy(0-25)644-33-69.Polecam robiłem u niego 5-ke fachowa i mila obsługa i nawet kawą poczęstował :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Jeżeli zębatka nie poszła to wszystko jest do zrobienia bez wymiany części. Pzd :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EMILIO Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 dzieki panowie za rady mam nadzieje ze dojde z tym do ładu !! jezeli gosc jest wart polecenia to dobrze ale ze kawe daje to juz full wypas !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.