Gość bimbam73 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Po WINie wyskakuje mi tak Description ENG PWR - 100KW ENGINE - YD22DDT TYPE ENGINE To ten Di czy DCi? I ktos moze mi cos jeszcze na ten temat powiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klichu Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Jest to wersja 2.2 Di ( 126 KM ). Silnik Nissana. P.S. U mnie po wpisaniu VIN'u pokazało coś takiego : SPKR2-F/PREMIUM SPEAKER+SUB-WOOFER HIFI3-F/NAVIGATION,7IN MONITOR Czy to znaczy, że mam jakiś rozbudowany sprzęt Hi-Fi w aucie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bimbam73 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Jest to wersja 2.2 Di ( 126 KM ). Silnik Nissana. To dalczego na stronie nissana o 2,2 DCi pisze: "102kW (138 KM) " To jesli u mnie pisze wg WIN 100kW- To tych koni powinno byc proporcionalnie ok. 135 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klichu Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Z którego roku jest twoja Primera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bimbam73 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Z którego roku jest twoja Primera ? Dobre pytanie:) Wg win wychodzi 2003. Ale wg papierow jest 2004. Czytalem ze wiekszosc tu tak ma? Wiec bede sie trzymal tej drugiej wersji:) Papierowo 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klichu Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Aha no to przepraszam. jest to napewno wersja 138 KM jeżeli przyjąć wskaźnik 1Kw = 1,37 KM a tak to mniej więcej wychodzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maras Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 A dokładniej: 1 kW = 1,36 KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klichu Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Witam. A ja jeszcze raz powróce do tematu mojego VIN'u. U mnie po wpisaniu VIN'u pokazało coś takiego : SPKR2-F/PREMIUM SPEAKER+SUB-WOOFER HIFI3-F/NAVIGATION,7IN MONITOR Czy to znaczy, że mam jakiś rozbudowany sprzęt Hi-Fi w aucie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Witam. A ja jeszcze raz powróce do tematu mojego VIN'u. U mnie po wpisaniu VIN'u pokazało coś takiego : SPKR2-F/PREMIUM SPEAKER+SUB-WOOFER HIFI3-F/NAVIGATION,7IN MONITOR głośniki komponentowe z przodu dodatkowo subwoofer, nawigacja i 7 calowy wyświetlacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klichu Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Aha dzięki wielkie cornholio78. Mam jeszcze jedno pytanko. czy taki system audio z subem wsytępował w każdej Primerce czy jest to opcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Aha dzięki wielkie cornholio78. Mam jeszcze jedno pytanko. czy taki system audio z subem wsytępował w każdej Primerce czy jest to opcja? na pewno nie był w każdej. Albo był od sredniej wersji wyposażenia albo za dopłatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bimbam73 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Tyle ze z tego co wiem to nawigacja na nic sie nie przyda bo nie ma softu na Polske do niej. Chyba ze jezdzisz po Europie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Jeżeli masz 100kW to masz 2.2 dCi, zreszta takie były montowane od 2003 roku. I nie jest to silnik Reanault jak wiekszośc ludzi mysli (dCi to tylko nazwa handlowa)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość clex Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Jeżeli masz 100kW to masz 2.2 dCi, zreszta takie były montowane od 2003 roku. I nie jest to silnik Reanault jak wiekszośc ludzi mysli (dCi to tylko nazwa handlowa)! Niestety to jest silnik Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klichu Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Nie jest to silnik Renault ! Jest to ten sam silnik 2.2 Di który był od 2002 roku z tym, że został zmodyfikowany co podniosło w nim moc do 138KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 A ja sie będe upierał dalej, że TO NIE JEST SILNIK RENAULT. Z drugiej strony nie dam sobie już ręki uciąc, jak czytałem wlaśnie ostatnio w kilku pismach motoryzacyjnych, że 2.2 dCI to silnik francuzki. Oznaczenie silnik jest zupełnie inne niż np. 1.9 dCI. Ciekawe jak jest prawda???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość clex Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 to jest praktycznie ten sam silnik ktory jest montowany w lagunie 2.2dci. z wczesniejszym silnikiem nissana ma wspolna tylko zblizona pojemnosc. nawet awaryjnosc jest zblizona do renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Chciałem wejść teraz na strone nissana, żeby udowodnić zupełnie inne oznaczenia silnika 1.9 dCi (od RENAULT) i inne 2.2 dCI (oznaczenie fabryczne to YD22), a tutaj niespodzianka - nie ma w ofercie na 2006 rok już 2.2 dCi :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi