Gość krzykacz Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Witam czy ktoś z kolegów to zakupił - dostępne powszechnie na allegro. Jak to się sprawuje i czy warto? W sumie to wykasować błędów tym nie można, ale sprawdzić kompa i owszem... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PANAS Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Aby zdiagnozować błędy nie potrzeba żadnego dodatkowego urządzenia. W k11 '93r komputer ma w sobie funkcje diagnozowania i usuwania błędów. Wystarczy użyć zworki na gnieździe diagnostycznym i obserwować miganie diody w obudowie komputera. Zainteresowanych odsyłam do programu " Autodata 2004". Sam to dzisiaj wypróbowałem i uzyskałem kod 55 Pozytywnych wyników. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawio Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 mam micre 97r i sam jestem ciekaw jakie mi kody wyjda a gdzie ten program autodata2004 mozna sciągnoc czy trzeba to gdzies kupic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PANAS Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Mi się udało ściągnąć przez program " BitComet 0.60 ". W wyszukiwarce wpisz samo " Autodata" i naciśnij TorrentPortal . Miłego ściągania (umnie to trwało 3 dni :? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.