Gość Xzandafer Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Szperajac po internecie trafilem na ksiazke z 1986 roku o sportowej jezdzie samochodem. Niekoniecznie tylko dla teoretykow... Moze sie komus spodoba lub przyda. http://www.volvo-off.pl/upload/Jazda_sportowa.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 ksiazka jest spoko, juz ja dawno mam :wink: warta polecenia jest tez ksiazka Sobieslawa Zasady "Predkosc Bezpieczna" (prawdziwa klasyka i ciekawie napisana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 to sobie jutro w pracy drukne i poczytam w dlugie zimowe wieczory :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MALEKI Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 ta ksiazke Zasady to mam nawet z jego dedykacja. a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość duce Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Ja chce wiecej takich ksiazek na kompa!!! Ma ktos moze? Moz byc po angielsku ale wtedy z obrazkami PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 ksiazka jest spoko, juz ja dawno mam :wink: warta polecenia jest tez ksiazka Sobieslawa Zasady "Predkosc Bezpieczna" (prawdziwa klasyka i ciekawie napisana) tak ,klasyk, ojciec mi ją kiedys dał w prezencie jako lekture nr 1!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 za***ista sprawa. zaraz sobie drukne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BRS Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 przyznam sie ze wielu gnojkow powinno to poczytac niczym wsiada do samochodu..... chocby ten z wawy co zabil 5 osob na przystanku :/ kiedys to byla moja biblia a ksiazka jest bardzo fachowa..i co jest jej atutem- latwo napisana :] ale niema to jak sie scignac z zasada lub wiesim mrowczynskim hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 zamiast tekstu drukuje mi tylko jakies krzaki z tego pdf-a :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 No faktycznie to biały kruk,wielu powinno się z tym zapoznać,jak nie pomoże to może ostudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi