Gość seba.boss Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 mam pytanko mam od paru dni Primere 1,6 L z 1997.07. roku 90 koni silnik chyba nazywa sie GA16DE i nie mam pojecia czy mam pasek czy lancuch i jak by ktos wiedzial to mam pytanko co ile km sie zmienia pasek rozrzadu albo lancuch (albo napinacz,rolki prowadzace) i jaki jest koszt w Polsce kupienia ???Poniewaz mieszkam w niemczech. Pozdrowienia z Kiel Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Są tam dwa łańcuchy rozrządu. Nie wiem co ile się wymienia , jak nie słychać żadnego z łańcuchów to lepiej nic nie ruszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 tak jak kolega napisał, wymienia się tylko w przypadku dużej głośności rozrządu. Czasem trzeba po 100 a czasem po 200 tys km, zależy kiedy stanie się głośny. Koszt robocizny z częsciami to około 2 tys zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.