Gość schulla Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Generalnie chodzi mi o to czy pedał gazu zostawiamy w spokoju podczas kręcenia rozrusznikiem,czy jednak pedał w podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Pedał zostawiamy w spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qubba Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 ja zostawiam w spokoju, ale jak slysze ze sie meczy to mu depne i pomaga :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek78 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Ja dziś bez gazu chyba nie dałbym rady. Minus 25, stał cały weekend na parkingu. Czy to jest ze szkodą dla silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sboard Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Ja deptam, zresztą tak jest w manualu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cerber Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Jak masz gaźnik to deptanie to normalna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek78 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Jak masz gaźnik to deptanie to normalna rzecz Na 100% to nie wiem, ale chyba mam 1punktowy wtrysko, o ile to możliwe. N14 z (znowu chyba) 1992 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kondzio Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Ja lekko wciskam gaz, ale głownie dlatego że mam pompe paliwa spapraną. PS: jakież było dzisiaj moje zdumienie kiedy odpaliłem za 1 razem przy -22 stopniach ( w nocy pewnie ze 25 musiało być) i pojechałem do kumpla żeby mu pomóc z szelkami przy jego kilkuletnim fordzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qubba Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 u mnie za drugim razem z odrobina gazu odpalil sunny i micra :-) (-25 w nocy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacekb Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 jak ktoś ma automatyczne ssanie to bzudrą jest deptanie pedału gazu Dzis w Olsztynie o 7 rano -27 i co ? Odpalil za 2 razem (bez gazu) Ale czemu nie za 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Żaneta Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 ja zanim przekręcę kluczyk raz depnę na gaz - odpala bez zastrzeżeń nawet w takie mrozy MOJE KOCHANE SŁONECZKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qubba Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 jak ktoś ma automatyczne ssanie to bzudrą jest deptanie pedału gazu w trabancie mialem automatyczne ssanie i bez depniecia ani rusz :-) a słonecznego jak odpalam to jak slysze, ze chechla tak jakby chcial, a nie mogl to kopniecie gazu dodaje mu skrzydel ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Ja nawet nie dotykam gazu. Przekręcam kluczyk i czekam aż pompa przestaje podawać paliwo, dopiero kręcę rozrusznikiem. Dwa , trzy obroty silnika i chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi