Coobcio Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Kurcze tak zaówarzyłem że niezły ruch się pojawił w obrębie tych modyfikacji... Rosną nam coraz mocniejsze Primeryki mamy także mocnego Sunny GTI (SAMI). W Związku z tym że nie prędko u mnie zasiądzie dmuchawke to miło by było takim licznym składem wystartować w jakiejś imprezie udawadniającej co potrafi dlubnięte SR20... ?? Bacznie obserwuje posunięcia GREGA76, Pavoolona no i Akarczmy - wasze zamiany grubo się posóają, teraz ja dołanczam w wasze szeragi dlubanych SRdwudziestek bez dołądowania Prawodpodobnie Lukas też przyniesie nam niespodzianke jak zakupi P10 GT którą poda kompleksowemu tuningowi N/A (wydech. dolot, walki i SMT6) - Będzie Męsko :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 No kurczaki, chyba zacznę odkładać na niektóre mody do mojego GA16DE , mam na myśli: 1. BLOS 2. CAI 3. Kolektor 4-2-1, taki jak pokazałeś Coobcio z ebay ( tylko czy jest do 1.6 :?: ) 4. Wydech, chciałbym jak najcichszy, może taki lub taki: Co mogą poprawić poszczególne rzeczy :?: Od czego zacząć :?: P.S. Co do zakupów na ebay to razem bedzie taniej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 sorry ale co to BLOS :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Owszem jest taki koelktor do GA16DE - bardzo udana konstrukcja, cena taka sama jak SR20... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 sorry ale co to BLOS :?: to takie cosik dla zagazowanych autek z instalką 2 gen. co nie zawęża przepływu powietrza jak ma to miejsce przy tradycyjnym mikserze, np. enduro7777: http://forum.audiklub.org/viewtopic.php?t=...53874cdbe5ae6ef gondoljerzy: http://www.mitsubishiklub.pl/FORUM/forum_posts.asp?TID=7270 lub dłuższa lektura: http://forum.fordclubpolska.org/viewtopic.php?t=5828 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Kurcze tak zaówarzyłem że niezły ruch się pojawił w obrębie tych modyfikacji... Rosną nam coraz mocniejsze Primeryki mamy także mocnego Sunny GTI (SAMI). Bedziesz hamowal te nowe walki? Czy moze juz sa shamowane a ja cos przoczylem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Właśnie nie wiem jak to będzie jutro przyjerzdza klient po wydech no zobaczymy może jeszcze tydzien wycyganie u neigo z przełorzeniem terminu na monatrz mojego wydeszku u Niego - choć i tak już sporo czeka... :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Kurde.. u nas gosc chce 150zl za zhamowanie bryczki Szkoda ze mam tak daleko na mineralna 21 :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 juz niedlugo beda dwa blizniacze Sunny GTi w trojmiescie Ciekawy jestem jaki skald z NKP bedzie na pierwszych zawodach SSS 1 maja na bemowie... Zdaje sie ze teraz duzo nas sie kwalifikuje do klasy Profi Co mnie bardzo cieszy, nie bede osamotniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 hehe Jesteś dominatorem w tej klasie, my będziemy pilnować lokaty zaraz po twojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 ja tez wracam do N/A!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 mi jeszcze z zakupow zostal pelny wydech, no i pozniej dostrojenie tego.i bedzie mesko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 ja tez wracam do N/A!!! a to co :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 ja tez wracam do N/A!!! a to co :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: męski żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 no grubo chlopaku pojechales :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 ja tez wracam do N/A!!! no to poszles Ja generalnie daze do turbo, ale ten dzwiek NA przy 7500obr.... :D:D az sie micha w banan wygina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 sportowe walki robia swoje, szkoda ze u mnie sie zabawa konczy przy 6800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Kolektor 4-2-1 jest lepszy niż 4-1?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 jest lepszy. mam taki na sprzedaz :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 170zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 jest lepszy. mam taki na sprzedaz :!: to zależy do czego jak na ulice jest lepszy lepszy środek , a jak do sportu to 4-1 ma masakryczną (dobrą) góre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 pytanie czy chodzi o standardowy 4-1 ktory jest kompletna porazka czy jakis customowy z kwasa i z dluzszymi kanalami, ja bym byl za 4-2-1, daje ladne przyrosty w calym zakresie (chyba ze ma bardzo dluga dwururke to wtedy glowne na gorze) PS. Grzesiek ziomek ma 1,6 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 tak juz wiem nie zwrocilem uwagi ale moze znajdzie sie ktos chetny z sr20de :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Nissan-Sent...032212151QQrdZ1 to kupie chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi