gre Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 widział ktos kiedyś cos takiego??fuc# ja pierwszy raz w życiu a na angielskich forach almery zachwalają to!! http://www.rotordiscs.com/technical.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 a klocki hamulcowe wymieniasz potem co 3 skrzyżowania :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 a klocki hamulcowe wymieniasz potem co 3 skrzyżowania :twisted: hmm z tego co wyczytałem nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BRS Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 "kwiaty" widzialem raz w zyciu.... ale niewyobrrazam sobie ich dzialania....klocek musi sie mega szybko scierac... no chyba zze jest do nich something special <hmmm> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Stary wiesz już jak szybko konczą się klocki na nawiercanych Taroxach jak zapodasz coś takeigo to juz w mgneiniu oka bedzie znikało. Proponuje Ci w podobnej cenie zapodać czterotłoczkowe zaciski przód od SKY LINE GTS (ten 2,5 250KM) albo z Subaru Impreza WRX do tego masz w seri tarcze 296mm - nie ma co sie pitolić z nawiercanymi, porpsotu gładkie brembo czy coś... Szukaj wiadomo gdzie - www.Ebay.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 ja tez musze kupic klocki a dzis wlasnie mi podeslali oferte EBC ze sklep.tuning.pl http://sklep.tuning.pl/dzial.php?d_id=85320 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 haha na tyl wychodzi 500zł za jakieś EBC... za 440zł moglem miec na tyl nawiercane Zimermany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 jasne potrzebne ci na tyl nawiercane zimerman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 takie tarcze powoli staja sie standartem w tuningu ukladow hamulcowych - ale motocyklowych. Dodam tylko, ze najpierw byly zastosowane przez KTM w motocyklach off roadowych, powniewaz szybciej oczyszczaly sie z blota. Pozniej odkryto, ze rowniez szybciej stygna... tak wiec sa mnie podatne na fading. No i ten wyglad... wart kazdych pieniedzy. Oczywiscie jesli ma sie felgi co najmniej 16' z mala iloscia ramieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.