Gość ledar Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 zamarzl spryskiwacz albo poszy silniki od pompy - mial ktos takowe problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 ja mialem kilka dni temu ale juz odpuscil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 nie poszly tylko zamarzl Ci plyn i w zyciu warszawy nie rusza sie bo wszystko jest skute lodem na kamien.... jaka rada? Wez goraca wode i wlej do zbiorniczka spryskiwacza.. wlej jej tyle az sie przeleje... polej ta woda caly zbiorniczek jak masz mozliwosc... po paru minutach wloz wezyk gumowy od gory do zbiorniczka i spusc cala zawartosc... jak juz to zrobisz to zalej porzadnego plynu do spryskiwaczy ktory nie zamarznie i bedzie gites. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_s Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Albo poczekać na cieplejsze dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Albo poczekać na cieplejsze dni Raczej nie zanosi sie by predko przyszly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kramar Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 no najlepiej zostaw autko na jakis czas w jakims garazu zeby wszystko poodmarzalo. przede wszystkim przewody bo na 90% to tam ci zamarzl plyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kozi6 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 hmmmm mam to samo i martwie sie co bedzie z pompka jak juz wszystko rozmarznie, czy oby bedzie jeszcze sprawna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_s Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 hmmmm mam to samo i martwie sie co bedzie z pompka jak juz wszystko rozmarznie, czy oby bedzie jeszcze sprawna?? Pompa powinna przeżyć. Gorsza spraw ze zbiorniczkiem. U mojego znajomego w Fabi po roztopach okazało się, że jest rozszczelniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Pompka bedzie sprawna jak jej nie katowales probujac moze zaskoczy... jak nie wlaczales jej na dluzej to silniczek raczej sie nie spalil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kozi6 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 no tak mieliscie racje co do pompki drodzy klubowicze , jest sprawna mroz jej nie zaszkodzil a ja problem zamarznietego spryskiwacza rozwiazalem wlewajac podgrzany do mniej wiecej jakichs 50-60*C zimowy plyn do spryskiwaczy lod odpuscil po kilku minutach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał L Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 nie poszly tylko zamarzl Ci plyn i w zyciu warszawy nie rusza sie bo wszystko jest skute lodem na kamien.... jaka rada? Wez goraca wode i wlej do zbiorniczka spryskiwacza.. wlej jej tyle az sie przeleje... polej ta woda caly zbiorniczek jak masz mozliwosc... po paru minutach wloz wezyk gumowy od gory do zbiorniczka i spusc cala zawartosc... jak juz to zrobisz to zalej porzadnego plynu do spryskiwaczy ktory nie zamarznie i bedzie gites. Dzieki za rade. Zrobiłem jak napisałeś i działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Dzieki za rade. Zrobiłem jak napisałeś i działa No i tak 3mac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi