Gość japim Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 To i ja sie zglaszam W10 2.0D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebka46 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Witam!Od kilku dni mam Primere 1.6 16v 1991r, Maden in Japan.Bardzo fajnie się jeździ ta bryką!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 no to zaraz zrobimy ranking kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Neoxeon Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Witam. Moja W10-tka jest w kraju od 2 tygodni i codzien smiga po Warszawie :grin: rok produkcji 1997 - wrzesien silnik - 2.0 benzyna (poki co bez gazu) przebieg - 135 tys km kolor - zielony metalic wyposazenie: el szyby przod, el lusterka, el szyberdach, klima, 2 x poduszki pow. , ABS, wspomaganie. czysciutka, zadbana, wychuchana, poki co nic nie stuka nic nie puka. Przesiadłem sie z 17-letniego Scorpio 2.9 V6 w automacie. Jest troche mniej miejsca w srodku - szczegolnie tylna kanapa, ale pierwsze wrazenia BARDZO POZYTYWNE. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Jest troche mniej miejsca w srodku - szczegolnie tylna kanapa, to ty tam też jeździsz ?? :shock: bo ja tylko z przodu PS. wiem ze bagaznik jest duzy bo z niego czasem kozystam... :wink: (ale w nim nie jeżdżę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Neoxeon Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 to ty tam też jeździsz ?? :shock: :twisted: Wystarcza mi jazda na fotelu drivera z butami cooreczki w plecach :shock: ale... nie czepiajmy się drobiazgów. Jeśli chciałbym duuuuuuuuuuuuuuuuuużo miejsca za fotelem kierowcy, to qpiłbym przegubowego IKARUSA :grin: :grin: :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 butami cooreczki w plecach dlatego ja synka wożę z drugiej strony - przy okazji odsuwam mu fotel do przodu i zdejmuję zagłówek zeby widział co siędzieje (żona jest za moim fotelem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Neoxeon Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 dlatego ja synka wożę z drugiej strony He he he... poczekaj az Ci sie rodzinka powiekszy 8). Z tyłu za fotelem pasazera jezdzi drugie "bobo" :grin: wiec miejsce juz zajete Cale szczescie nie mamy psa albo innego zwierzaka, bo musial by w bagazniku jezdzic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 no tak... ludzie z W10 - łączmy się i zróbmy coś wspólnego np. zlocik W10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zgrywus Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Nowy bo nowy ale W10 2.0L SLX w automacie jest obecny:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 witaj i pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Haski1 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 I ja mam P10 2.0 d SLX i jestem dumnym posiadaczem tego superastego autka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 I ja mam P10 to znaczy ze niie kombi .... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zgrywus Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 A ja mam nowe fotki swojego W10...Oglądajcie i podziwiajcie...;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Oglądajcie i podziwiajcie i co tu podziwiać :wink: brak kołpaków :wink: ale za to masz fajne "mocowanie" akumulatora... co masz na wyposazeniu ? jakie wrazenia i co to za kolor jest ? gratuluję zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zgrywus Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Oglądajcie i podziwiajcie i co tu podziwiać :wink: brak kołpaków :wink: ale za to masz fajne "mocowanie" akumulatora... co masz na wyposazeniu ? jakie wrazenia i co to za kolor jest ? gratuluję zakupu Mocowanie akumulatora to nie moj wymysł a kolor ten sam co twój.....Dziś jade sie dowiedzić ile będzie mnie kosztowała lakierka tylniego zderzeka i tylniej klapy(jak rozsądne ceny to niedługo to zrobie) Co do kołpaków to czekam na jakieś ciekawe jak sie pokażą w sklepie bo na razie biede straszną mają.Jutro zmieniam olej na GTX Magnatec wraz z filtrem Bosha:) Mam nadziję że sie sprawdzi.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 a kolor ten sam co twój ja mam granatowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zgrywus Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 a kolor ten sam co twój ja mam granatowy W takim razie nie taki jak twój;p Ja mam coś takiego jak grafit??....sam nie wiem.Wydaję mi się że chyba najbardziej popularny kolor ale głowy uciąć sobie nie dam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 grafit może być... zwłaszcza o zmroku albo o świcie bez świateł :twisted: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zgrywus Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 no tak... ludzie z W10 - łączmy się i zróbmy coś wspólnego np. zlocik W10 Zapraszam do mnie:) Przy okazji sprawdzicie swoje autka na trasie Polska - Hiszpania( do mnie 4500km..:D:D). Czyż to nie genialny pomysł...:D:D :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Czyż to nie genialny pomysł.. nie ma sprawy - podam ci konto to wpłaty na paliwo (mam ten plus ze moze być olej roślinny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zgrywus Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Czyż to nie genialny pomysł.. nie ma sprawy - podam ci konto to wpłaty na paliwo (mam ten plus ze moze być olej roślinny ) Napisz do McDonalda o dotacje(oni mają tego hektolitry)....;p Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lycha666 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 A moja to 1.6 LX Angielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zgrywus Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 A moja to 1.6 LX Angielska Witamy.Wiem jedno,prawie żadna część od anglika nie pasuje do eupropejskiej wersji.....;p Pozdrawiam i jak coś to pytaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 lycha666, uzupełnihj troche profil... no i Witaj W gronie posiadaczy W10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi