INC Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 http://skocz.pl/auun kto to wrzuci do micry ?? :D:D poprawione ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velociraptor Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 kto to wrzuci do micry ?? :D:D Polecam MiniFAQ pkt 3 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=13486 Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Po sprowadzeniu do PL bedzie kosztował tyle mały samochód Z tego co wiem to są ludzie gdzieś tam w świecie co wkładają do Micr nawet 3 litrówki z Maxim i jeszcze je uturbiają Jednak w Skyline'ach jest napęd 4x4, który w Micrach (chyba, nie wiem jak w Japoni) nie wystepuje. Trzeba by więc było przerabiać całe podwozie, a właściwie to już łatwiej chyba pod ten silnik zbudować samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Od takich ludzi warto zaplacic za silnik kazdego centa. Te silniki czesto sa jak nowe i to nie przesadzajac ani troszke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 28 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Od takich ludzi warto zaplacic za silnik kazdego centa. Te silniki czesto sa jak nowe i to nie przesadzajac ani troszke... jeszcze zeby miec te centy... a co do przerobek to moze do primery 4x4 to wcisnac :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 do micry wystarczy wsadzic SR20DE i go uturbic...wystarczy...na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 klubia maximy mamy kolesia co do sentry wsadzil silnik od maximy 02. silnik 3.5 l. 250 koni plus mody. kolo kreci 4 sek do 60mph i 12-tki na cwiare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Wsadzenie RB26DETT do micry jest zdeczko nierealne z mircy zostalaby tylko buda... i to chyba nawet niecala. Ale tak jak napisal GRE... SR20DET wystarczy Mysle, ze SR20DE tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość --Mlody-- Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Po sprowadzeniu do PL bedzie kosztował tyle mały samochód Z tego co wiem to są ludzie gdzieś tam w świecie co wkładają do Micr nawet 3 litrówki z Maxim i jeszcze je uturbiają Jednak w Skyline'ach jest napęd 4x4, który w Micrach (chyba, nie wiem jak w Japoni) nie wystepuje. Trzeba by więc było przerabiać całe podwozie, a właściwie to już łatwiej chyba pod ten silnik zbudować samochód Naped nie ma zadnego znaczenia , bo to zalezy od skrzyni biegow przede wszystkim czy auto jedzie na 4 kola czy na 2 . Zadnego podwozia nie trzeba przerabiac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Po sprowadzeniu do PL bedzie kosztował tyle mały samochód Z tego co wiem to są ludzie gdzieś tam w świecie co wkładają do Micr nawet 3 litrówki z Maxim i jeszcze je uturbiają Jednak w Skyline'ach jest napęd 4x4, który w Micrach (chyba, nie wiem jak w Japoni) nie wystepuje. Trzeba by więc było przerabiać całe podwozie, a właściwie to już łatwiej chyba pod ten silnik zbudować samochód Naped nie ma zadnego znaczenia , bo to zalezy od skrzyni biegow przede wszystkim czy auto jedzie na 4 kola czy na 2 . Zadnego podwozia nie trzeba przerabiac . To super, może sobie wrzucę do almerki Tylko jaką skrzynię tu dopasować... Jest jakaś tak potężna przednionapędówka Nissana? Chyba tylko Maxima 3.5SE US'owa, bo z japońskiej Fugi czy Cimy to raczej koszt z kosmosu będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Po sprowadzeniu do PL bedzie kosztował tyle mały samochód Z tego co wiem to są ludzie gdzieś tam w świecie co wkładają do Micr nawet 3 litrówki z Maxim i jeszcze je uturbiają Jednak w Skyline'ach jest napęd 4x4, który w Micrach (chyba, nie wiem jak w Japoni) nie wystepuje. Trzeba by więc było przerabiać całe podwozie, a właściwie to już łatwiej chyba pod ten silnik zbudować samochód Naped nie ma zadnego znaczenia , bo to zalezy od skrzyni biegow przede wszystkim czy auto jedzie na 4 kola czy na 2 . Zadnego podwozia nie trzeba przerabiac . Szczegolnie nie trzeba przerabiac podwozia jak sie wstawi wzdluznie silnik do takiej micry czy almery czy czegokolwiek co ma fabrycznie silnik w poprzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 RB26DETT pasuje do neigo tylko i wyłacznie skrzynia dedykowana do tego silnika, naped AWD albo RWD. Silnik musiż zapodać wzdłuż więc troche cięcia balchy będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 ehhh ... to już taniej R-32 zakupić, przestawić kierownicę i jest fajniej i taniej (o GT-R mówię oczywiście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 jakby wstawic silnik wzdluznie do micry to nie widze innej opcji jak powozic nia z tylnego fotela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Ja mam lepszy pomysl. Silnik zamontowac za kierowca i zrobic z micry RWD :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 ooo micra z silnikiem zamontowanym centralnie wypasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 PASUJE !! i najlepiej zeby to był Uturbiony SR20DE Do tego Stand Alone PRS4, krociutki wydech 3", jakaś suszarka GT3071 i wysoka 12 gwarantowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 micra z uturbionym SR20DE i RWD i tylko niska 12?? mysle ze byloby ciekawiej i szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 i jeszcze AWD bo z FWD przy tak lekkim samochodzie nie bylo by problemow ?? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 micra z uturbionym SR20DE i RWD i tylko niska 12?? mysle ze byloby ciekawiej i szybciej Nie na polskim asfalcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi