Gość pjfox Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Witam ponownie. Sprawa jest jak w temacie. Przyczyna tu http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=13261. Spec od skrzyni z tokarzem wymienili łożysko (55zł) - całość z nowym olejem kosztowała 640 PLN )-: I wszystko by było ok, odebrałem auto, pojeździłem z w/w specem od skrzyni - paręnaście kilometrów - wsio ok, wymiana papierów, kluczyków i hajza do dom (wrocław (-: ) Po parudziesięciu kilometrach się zatrzymałem pod sklepem po pepsi na drogę i się zrobił 20minutowy smutek - nie mogłem wrzucić wstecznego. Dźwignia się przesunęła jakby w prawo, i nie mogę wrzucić ani 5tki ani wstecznego )-: 1-4 chodzą super OK, a 5 i R po prostu lewarek dochodzi do obudowy i się dalej nie da go popchnąć... Co to może być? Jest jakaś regulacja lewarka? jakaś śrubka? podkładka? obejma? trybik? pomóżcie bo już nerw nie mam, piątka luz ale bez wstecznego to trochę smutek... pozdrawiam pj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 wracaj czym prędzej do tego speca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pjfox Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.