Gość bernas1977 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Macie pomysł jakiej firmy zamiennik kupić? Szukałem w archiwum ale jakoś nie znalazłem, a mam wrażenie, że już kiedyś o tym czytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bernas1977 Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 No to se sam odpowiem, bo zrobiłem przegląd rynku. 179 PLN firmy KOYO w JAPPARTS 280 PLN firmy SKF w FOCIE I tak nie wiem, które lepsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 No to se sam odpowiem, bo zrobiłem przegląd rynku.179 PLN firmy KOYO w JAPPARTS 280 PLN firmy SKF w FOCIE I tak nie wiem, które lepsze... stawial bym na skf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.