Gość Stranger Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 i tu się niestety mylisz. I tutaj Ty się mylisz Teraz się robi tak: Polacy jeżdżą do Niemiec wielkimi tirami, które w naczepie mają świetnie wyposażony warsztat blacharsko lakierniczy. Parkują takie coś przy szrocie, wyciągają z niego najbardziej pogniecione auta, w naczepie je remontują zostawiając tylko lekko wgnieciony błotnik, a potem sprzedają Polakom twierdząc, że to mega okazja, bo cena niziutka, a tu ledwo ryśnięty błotniczek... Widziałem to na własne oczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 i tu się niestety mylisz. I tutaj Ty się mylisz Teraz się robi tak: Polacy jeżdżą do Niemiec wielkimi tirami, które w naczepie mają świetnie wyposażony warsztat blacharsko lakierniczy. Parkują takie coś przy szrocie, wyciągają z niego najbardziej pogniecione auta, w naczepie je remontują zostawiając tylko lekko wgnieciony błotnik, a potem sprzedają Polakom twierdząc, że to mega okazja, bo cena niziutka, a tu ledwo ryśnięty błotniczek... Widziałem to na własne oczy... hardcore :| dobrze ze od bliskiej rodziny kupilem nismo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość francuzik2 Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Hej! Jednym słowem Polak robi z rodaka przyslowiowego balona i sprzedaje bubel. Aż żal się to czyta wszystko że nie potrafimy sie wzajemnie szanować i cenić jako ludzie i rodacy. Szkoda wielka każdego oszukanego nabywcy. Potem się słyszy o wypadkach na drodze że autko nagle zmienilo pas ruchu ....na przeciwny czy walneło w drzewo, czy inne tragedie.... Brak wyobrażni to w końcu są można powiedzieć zbrodniarze drogowi. Należy to potępiać . Francuzik2 :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 nie jestem jedyne hehe, Endriu ustawka na łatanie szyby w jakims warsztacie? bylem w warsztacie obok mnie powiedzieli, ze bez sensu jest takie klejenie szyby, lepiej kupic uzywana i zamontowac. Przy okazji dowiedzialem sie ile mnie impreza z nowa szyba kosztuje...600zl :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 hardcore :| dobrze ze od bliskiej rodziny kupilem nismo... Ano hardcore... Polak potrafi... A najlepiej potrafi oszukać i okraść innego Polaka. Smutne, ale prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Szyba potrafi pęknąć z kilku powodów: - naprężenia powstające w aucie które są spowodowane stanem naszych dróg - polanie zimnej szyby ciepłą wodą - polanie ciepłej szyby zimną wodą - od uderzenia kamieniem, który zrobi mały punkcik przez który dostaje się woda i w zimie zamarza a tym samym rozsadza szybę - źle wklejona po wymianie szyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukwawa Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Witam wszystkich! Mi równierz ostatnio pękła szybka jak wracałem z Łodzi do Wawy w te mrozy 2 tyg. temu i to praktycznie na moich oczach! Wyjezdzając z Łodzi swoim nowym nabytkiemi ( kupiłem tam almerke od klubowicza pozdro:) ) dałem standartowo ogrzewanko na full na szybe i tak całą droge do Wawy. Około 30km za Łodzią dojrzałem na szybie pęknięcie jakieś 5-7cm na wysokości wycieraczek, którego nie było. Dojezdzając do Wawy pęknięcie rozjechane było w obie strony szyby praktycznie po całej długości :/ Fakt iż po drodze w nocy było-32C!!! Było tak zimno na zewnątrz, ze pomimo odkręconego ogrzewania na full w środku w aucie nie dało sie dobrze nagrzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szuwar86 Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 dzięki wszystkim za informacje, musze się przyznać że po 2 dniach zapomniałem o moim poście, moja szyba niestety była w nieco gorszym stanie niż ww, bo zaparkowałem pod imprezownią i jakieś geniusze poskakali po kilku samochodach z szyby została pajęczynka :x , znalazłem już tanią szybe za 350 zł z montażem po upustach teraz czekam w kolejce u blacharza do klepania dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 A gdzie taka imprezownia co po szybach skaczą :?: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zigirin Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Czy w Almerze GTI szyba orygianalna miała przeciwsłoneczny pasek?? Pan w Euroglassie mówił, że nie było, a moja ma, czy to oznacza, że była już wymieniana kiedyś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil87ldz Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Czy w Almerze GTI szyba orygianalna miała przeciwsłoneczny pasek?? Pan w Euroglassie mówił, że nie było, a moja ma, czy to oznacza, że była już wymieniana kiedyś??? Mozliwe ze byla wymieniana, ktos chcial z pasem i taka zamontowali. jak nie ma pasa to wystarczy jechac do punktu gdzie szyby przyciemniaja to ci pasek zrobia ja tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zigirin Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Mozliwe ze byla wymieniana, ktos chcial z pasem i taka zamontowali. jak nie ma pasa to wystarczy jechac do punktu gdzie szyby przyciemniaja to ci pasek zrobia ja tak mam W zasadzie to nie jest mi ten pasek do niczego potrzebny, bo jak dla mnie nic nie daje. A swoją drogą, to czy cena 450 zł za szybę z montażem (Warszawa) to dużo? Do tego jeszcze dochodzi 180 za oczyszczenie z rdzy i zabezpieczenie blachy pod uszczelką szyby, bo korozja bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil87ldz Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 W zasadzie to nie jest mi ten pasek do niczego potrzebny, bo jak dla mnie nic nie daje. A swoją drogą, to czy cena 450 zł za szybę z montażem (Warszawa) to dużo? Do tego jeszcze dochodzi 180 za oczyszczenie z rdzy i zabezpieczenie blachy pod uszczelką szyby, bo korozja bierze. cos mi sie zdaje ze za drogo, wiem tyle ze jak ktos ma rdze pod szyba to to szlifujemy i zabezpieczamy , za to nic nie bierzemy tylko informujemy klijenta o tym i nie ma gwarancji, a jak chce miec to dobrze zrobione to jedzie do blacharza zrobi to i dopiero do nas wraca na wklejenie i wtedy jest gwarancja.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi