Gość Mikenus Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Czy ktoś moze opisać jak rozebrac srodkowa konsole w P11 tak zeby wyciagnac panel nawiwu, nie dziala mi podsietlenie i musze to sprawdzic a jestem ciekaw czy mocowana jast na jakis zatrzaskach czy tylko wkrety?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Dokładną instrukcję wraz z fotkami tej operacji masz w dziale "zrób to sam" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 http://www.nissanklub.pl/zrob_sam.php?pid=...cid=3&tid=7 Po zdjęciu plastikowego panelu odkręcenie modułu z pokrętłami nawiewów to już tylko formalność. pzd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość d3cK Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 podłączę się do tematu, jak wymontować środkowy panel w p11? Nie mogę znaleźć tego działu "zrób to sam". coś mi się wyłąmało z nawiwu i cały czas wieje zimnym powietrzem z centalnych nawiewów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Aby zdjąć konsolę środkową musisz : - wyjąć radyjko - odkręcić dwa wkręty które przy wnęce nad popielniczką - i ostrożnie ciągnąć za plastyk od dołu ku górze aby zaczepy puściły, zaczepy są jeśli dobrze pamiętam obok nawiewów, możesz pomóc sobie latarką i wkrętakiem tylko ostrożnie aby łapek nie połamać bo będzie ból - jak wyciągniesz panel, to musisz jeszcze odczepić linkę od suwaka ciepło/zimno Potem masz już łatwy dostęp do nawiewów i panelu sterującego. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość d3cK Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Dzięki, juz sobie poradzilem. zaczepy na gorze nie chcialy puscic po dobroci, musialem na sile wyszarpac je do siebie. Nawiew naprawiony, odczepil sie od mechanizmu maly bolec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dani Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam Mam ten sam problem,boki puscily a gora trzyma i nie wiem jak sciagnac ten panel.Moze cos zle robie a nie chce niczego polamac.Prosze o porade. Z gory dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jig9g Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 A jak mam wyjąć radyjko? Tylko nie śmiejcie się ze mnie. Przeszukiwałem i nie mogę nic na ten temat znaleźć. W międzyczasie znalazłem. Sorry za zaśmiecanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.