Gość wiga Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 witam serdecznie, po wymianie akumulatora rozkodowało sie radyjko. Mam kod aktywujący od sprzedawcy lecz bez instrukcji jak rozkodać radio. Sprzęt jest firmowy, montowany przez Nissana Bardzo prosze o podpowiedź jak wprowadzić kod :? z góry dzięki, wiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saki Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 dopisz jeszcze z łaski swojej jaki to samochód :-) i jakie to radio :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiga Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 jasne N16, rocznik 2003, radio montowane firmowo przez Nissana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Kod do radia to 4-cyfry Z tego co pamietam kazda cyfra w PIN oznacza ilosc razy jaka musisz nacisnac kolejno przciski 1,2,3,4 Czyli jezeli PIN to 3212 przycisk 1 - 3razy przycisk 2 - 2razy przycisk 3 - 1raz przycisk 4 - 2razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiga Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 do tego doszedłem tylko czym to zatwierdzić? po wpisaniu kodu nic sie nie dzieje :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kuleszka Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 do tego doszedłem tylko czym to zatwierdzić?po wpisaniu kodu nic sie nie dzieje :? Z prawej strony masz 4-kierunkowy przycisk. Dla zatwierdzenia kodu wciśnij "strzałkę" do góry (jeśli dobrze pamiętam) lub w prawo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiga Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 serdeczne dzięki, spróbuję w ten sposób, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiga Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 dzięki serdeczne kuleszka, dobrze pamietałeś, strzałka w górę. Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość almer19 Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Witam Ja mam Almere z 97' i mam do radia trzy cyfry podane. Wprowadzać je mam tak samo?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 i mam do radia trzy cyfry podane. nie wiem czy w tym przypadku pierwsza nie jest "zero" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość almer19 Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Witam Niestety radio sie już zablokowało - są 4 poziome kreski, ale znalazłem ten 4 cyfrowy kod. Jak teraz mam uruchomic radyjko, czy musze go wyciągać z auta?? Pozdrawiam i z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 poczekaj godzine na włączonym radyjku, powinno pomóc, po tym czasie wpisz kod poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość almer19 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Witam Odczekałem Na szczęście się udało i wszystko jest OK Zresztą maksymalna ilość błędnych wpisań to 20 - potem to chyba serwis. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi