Gość chrosta Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 witam, poskładałem w moim aucie juz wszystko..... i mam taki problem: Nie wiem gdzie ma byc przykrecony (czarło-zołty) kabel idący od klemy "-"do......(mogł by ktos sprawdzic)?? i jeszcze taki mały czarny ponizej kielicha, jest tam przykręcony na takiej srubce z innymi kablami, i ma na koncu wsówke.....Nie spieszy mi sie ale jak by ktos mogł to bardzo prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 jest mocowany do rozrusznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Chrosta jak możesz to podaj wszystkie wymiary tych felg które masz wrzucone na tył i rozmiar oponek. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chrosta Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 17 cali , 7,5 cali szerokie, opony 215/40/17, z przodu musiał bys te plastiki odkrecic i sklepac ta blache bo nie skrecisz... masowy tez do rozrusznika?? myslałem ze tylko plus, a ten mały gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 A jakie ET? Kurde cały czas mi chodzą po głowie, bo są ładne. Możesz mi podesłać dokładniejsze fotki, bo może kumpel by się skusił do Calibry, bo 16" były dla niego za małe. 3m sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chrosta Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Et 38, napisz na gg 2731831 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.