Gość szczetke Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 czy ktoś z klubowiczów wyciągał alternator w dieslu z klimą , czy wyjdzie górą czy może muszę odkręcić sprężarkę żebo to cacko naprawić???. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Ja wykrecalem ale w benzyniaku i trzebabylo silnik podnosic zeby wyszedl i zeby nie ruszac sprezarki. Podejrzewam ze w dieslu tez tak sie da, bo bez sensu byloby robienie tak ze musisz wyjac sprezarke od klimy, a pozniej ja nabijac, bo jak odkrecisz sprezarke, to musisz spuscic z klimy czynnik chlodzacy. POZDRAWIAM..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 U mnie wyciągali alternator do zmiany łożysk - by nie ruszać klimy wyciągneli chłodnice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczetke Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 w moim nad alternatorem idą rurki od klimy zobacze może się da je odgiąc jutro wyciągam alternator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.