Gość ryba! Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 dzis przyjechal do mnei komplecik lamp z k11 angielskiej teraz mam do wyboru alebo obustronny wsteczny albo obustronny przeciwgielne hehehe :diabel2: cod o motywu z diodami to myslalem o tym aby wstwic listwe z diodami bialymi do koerunkow ... ale jak dzis dobrze przeswietlilem lampy to okazuje sie ze nawet jak ktos ma zamiar kupic te zmianiki do zarowek to nich wpier zmierzy zrednice tyc zamiennikow bo przeciez otwor jest niewiele wiekszy od samej zarowki a co do wlasnie wkladek diodowychh to jedynym rozwiazaniem jest rzdzielic kolorwy plastik od budy lampy. widac jest wstawiany na zatrzaskach ale mam pietra aby prubowac to rozlozyc na czesci. gdyby jednak sie udalo mamy piekny dostę do wnetrzosci i luster wiec moznabybylo sie pobawiac w LEDowanie ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 przegladalem sobie dzisiaj ebay'a i znalazlem ... ledy do micrusa :diabel: http://cgi.ebay.com/Micra-March-K11-Nissan...1QQcmdZViewItem no i przednie http://cgi.ebay.com/Micra-March-1993-1998-...1QQcmdZViewItem to jakby kogos interesowal nadal temat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaK_86 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 a powiedzcie mi... jakbym np chciał do mojej K-10 na tył lampy typu "clar" ? Albo chociaż z bezbarwnymi (białymi) kierunkami... :579: I tak na przód jeszcze kierunki białe.... ehhh fajnie byłobyłobyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 do k11 jest problem ... a do k10 przypuszczam ze jeszcze wiekszy bedze ... ale moze na ebay'u cos bedize Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi