Gość dr0m Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 hej, mozecie mi powiedziec gdzie jest regulator cisnienia paliwa w SR20DE? jak go sprawdzic? ile kosztuje? jakie sa objawy - gdy sie zesra pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 znajduje ię na listwie wtryskowej (to taki grzybek z podłaczoną rureczką do kolektora ssacego). Jak regulator jest neisprawny to masz z rególy nisze cisnienie paliwa i nie jest ono podbijane, auto gorzej przyspeisza. Sprawdz cisnienie wbijając sie trujnikiem przed listwe wtryskową i podłanczając do niego manometr wyskalowany do ok 6 barów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość --Mlody-- Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 jak CI sie zesra to uderzaj do mnie , mam na stanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 HeHe i ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość --Mlody-- Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 ja mam taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr0m Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Hej, chlopaki nie bedzie takiej potrzeby :-) moje podejrzenie bylo bezpodstawne - po prostu woda w paliwie, ktora jeszcze do tego przymarzla! -- z czego jestem zarabiscie zadowolony i poraz kolejny przekonany, ze nismo sie nie psuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.