Gość bernas1977 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Od jakiegoś czasu, jak włączam piątkę pierwszy raz po zapaleniu silnika (kiedy jest jeszcze zimny) to strasznie zamula przez jakies 4-5 sekund zanim zacznie przyspieszac - jakby się dławił albo co, tylko na piątce i tylko jak jest zimny - ma ktoś pomysł co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 to raczej normalne ze sie dlawi jak zimny jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mind Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Możesz profilaktycznie sprawdzić przepływomierz i lambdy. Jaki przebieg, rocznik, silnik, masz LPG? Zwykle przyczyną takiego mulenia bywa przepływomierz - częste niedomaganie w N16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 no tak 1,8 to na piątce trochę jeszcze jeździ bo 1,5 to już wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bernas1977 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Myślałem o przepływomierzu, mam tylko takie głupie wrażenie, że mulenie występuje tylko przy pierwszym wrzuceniu piątki, przy każdym następnym już nie, nawet przy ciągle zimnym silniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lancer Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Myślałem o przepływomierzu, mam tylko takie głupie wrażenie, że mulenie występuje tylko przy pierwszym wrzuceniu piątki, przy każdym następnym już nie, nawet przy ciągle zimnym silniku. mam to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.