Gość Camela Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Kupiłem almerkę z alufelgami, na zimę zmieniłem na stalowe a tu kwiatek - śruby nie pasują. Chochi konkretnie o zakończenie - te co mam są stożkowate. Jak porównałem z tymi, które mam do zapasa to są nieco inne. Możecie mi poradzić, o jakie śruby mam pytać w serwisie do tych staowych felg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Ja w N15 mam nakretki, ktore sa dobre do alufelg i stalowek. Zabezpieczenie tak samo pasuje na kazde z nich. Jaka masz almerke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 wszytsko zalezy od alumow, u mnie np. tez sie roznia. jak bedziesz kupowac wez jedna od zapasu na wzor albo powiedz ze chcesz do stalowych felg, ja swoje kupilem na allegro i tam na aukcji masz zawsze wytlumaczone jak dobrac sruby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Camela Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Udało mi się kupić, wziąłem na wzór jedną od zapasa. Przy okazji okazało się, że jest duży problem z nakrętkami do stalowych felg w Warszawie. Nigdzie nie ma. Znalazłem po dłuższych poszukiwaniach jeden serwis i jak się dowiedziałem, w polsce nikt tego nie produkuje i muszą to sprowadzać z niemiec. W każdym razie dla zainteresowanych, serwis, gdzie można kupić nakrętki wszelkiego rodzaju znajduje się w Warszawie na ulicy Tatarskiej. Numeru nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niko Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 A może ktoś podałby rozmiar gwintu? Kiedyś gdzieś sobie zapisałem jak kupowałem nakrętki do stalówek z Allegro, a teraz muszę kupić nakrętki do alu i kurcze nie wiem gdzie mam ten rozmiar..... Pozdrawiam Niko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bort Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Ja jakieś 2-3 lata temu też musiałem kupić drugi komplet śrub do stalówek - kupiłem w pierwszym lepszym sklepie z felgami i nie było problemu. Te co kupiłem były malowane (lipnie z resztą) na chrom, więc były z przeznaczeniem do alusek - ale ważne jest, że nie były tak ścięte (stożkowate) jak moje śruby do alusek i trzymają dobrze stalową felgę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość genjusz Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 potrzebujesz nakretek M12 stożek skok gwintu 1,25 , cena 1 sztuki opkolo 3-4zl w Warszawie, kuopisz w kazdej stacji wulkanizacyjnej, polecam ta przy Bazarku na ulicy Płaskowickiej miedzy stacja metra Natolin i Imielin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.