Gość mario2601 Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 kto wie kiedy zaprzestano produkowac Primere GT i jaki jest najmlodszy rocznik tego samochodu? szukalem GT w nowych p12, ale bez rezultatu, sa tylko 2.0 benzyniaki dysponujace 140KM, ale to przeciez nie GT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 O ile mi wiadomo nie ma P12 GT (no chyba że jap wersja z silnikiem NeoVVL). Primera GT P11 była produkowana od 1997-1999. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 P11 GT byłą chyba też produkowana w 96 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 nie kuba nie ma GT z poczatku produkcji. "Zaprezentowana na Salonie Samochodowym w Genewie w 1997 roku 150-konna Primera GT" Produkowano ja do 99. nie ma oczywiscie p12 gt bo jak by to wogole wygladalo. to jeden z najbrzydszych samochodow ostatnich lat i nie ma za grosz sportowego wygladu dla zainteresowanych: http://www.autocentrum.pl/nissanclub/modele/p11gt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario2601 Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 a co powiecie o tym: p11.144 z 2000 http://www.carzone.ie/usedcars/index.cfm?f...mp;carID=265430 prawda, czy gosc sam nie wie co ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 hehehehehehe smeich na sali jakie GT toż to trupiasne "Engine: 2 Diesel " To wogle nie jedzie... a gdize to porównywać do GT ogłoszenie mialo jedynie na celu rpzykuć uwaga a przy okazji kompromituje leszcza ktory to wystawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario2601 Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 dokladnie!!!!!!!!! a moze koles nie wie do konca, czy to diesel, bo paliwo tez mu mechanik lal, albo pracownik stacji benzynowej, co by mnie wcale nie zdziwilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 A były może kombi GT :?: A może ktoś wie jakąś GT rozwaloną ale z dobrym silnikiem :?: Za rossądne pieniądze :wink: Zamontował bym do mojej nyski I miałbym jedyny i niepowtarzalny model kombiaka Może ty mario2601 :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 A były może kombi GT :?: A może ktoś wie jakąś GT rozwaloną ale z dobrym silnikiem :?: Za rossądne pieniądze :wink: Zamontował bym do mojej nyski I miałbym jedyny i niepowtarzalny model kombiaka Może ty mario2601 :?: Ciekawe czy od p10 gt czesci by podeszly? Napewno taniej by sie kupilo p10 niz p11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 jest pare roznic ale temat do ogarniecia co do GT w kombinacji to nie wystapowala takowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario2601 Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 A były może kombi GT :?: A może ktoś wie jakąś GT rozwaloną ale z dobrym silnikiem :?: Za rossądne pieniądze :wink: Zamontował bym do mojej nyski I miałbym jedyny i niepowtarzalny model kombiaka Może ty mario2601 :?: jakbym wiedzial, to bym sam do swojej wstawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 28Darek Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Widzialem juz wiele pseudo GT. Czasami wystarczylo dolozyc przedni spojler aby moc P10 nazywac GT, czasami dokladki na zderzak (koniecznie w kolorze nadwozia). W wiekszosci siedzialy silniki 1.6 Jak niewiele potrzeba aby powstala GT. Ciekawe czy poznalem juz wszystkie pomysly na stworzenie GT ze zwyklej wersji ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Widzialem juz wiele pseudo GT. Czasami wystarczylo dolozyc przedni spojler aby moc P10 nazywac GT, czasami dokladki na zderzak (koniecznie w kolorze nadwozia). W wiekszosci siedzialy silniki 1.6 Jak niewiele potrzeba aby powstala GT. Ciekawe czy poznalem juz wszystkie pomysly na stworzenie GT ze zwyklej wersji ? ? ? Mnie nie interesują zewnętrzne przeróbki na GT :!: Ale pod maską :!: Taki wilk w owczej skórze :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 28Darek Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Widzialem juz wiele pseudo GT. Czasami wystarczylo dolozyc przedni spojler aby moc P10 nazywac GT, czasami dokladki na zderzak (koniecznie w kolorze nadwozia). W wiekszosci siedzialy silniki 1.6 Jak niewiele potrzeba aby powstala GT. Ciekawe czy poznalem juz wszystkie pomysly na stworzenie GT ze zwyklej wersji ? ? ? Mnie nie interesują zewnętrzne przeróbki na GT :!: Ale pod maską :!: Taki wilk w owczej skórze :wink: I takie przerobki popieram w 100% :!: :!: Szkoda ze wiekszosc wybiera megaspojlery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Spojlerem nie wyprzedzisz Podjeżdża takie kombi iiiiiiiiii tyle go widzieli :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostek Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Spojlerem nie wyprzedzisz Podjeżdża takie kombi iiiiiiiiii tyle go widzieli :!: Prawie jak GT http://tinyurl.com/a8c4t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 tak jak i twoj jest prawie SR20DE :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 28Darek Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Mam nadzieje ze to jest prawdziwe SR20DE : http://allegro.pl/item85614570_primera_p10...gt_p10_p11.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Z tego co wiem to KOSA kupował walki z tej aukcji, nie dość żę okazały się że są w kiepskim stanie to nie sąto z GT tylko ze zwykłej - tej złotówki nie warte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 28Darek Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Czyli to tylko potwierdza regule ze o prawdziwa GT naprawde trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostek Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 tak jak i twoj jest prawie SR20DE :? no wiesz co, skoro na bloku jest SR20DE to jest SR20DE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 OStek masz SR20De jak byś nie wiedział do SR20DE brakuje ci płąskich tloków podnoszących kompresje do 10:1, wałka ssacego, zaworów wydechowych z 7mm trzonkami, kolektora wydechowego 4-2 oraz innych nastawów w ECU. Tak więc masz prawie SR20DE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 lepiej bym tego nie wyrazil :wink: w p11.144 jest prawdziwy DE 140 konny wiec napewno blizej mu do SR20DE RED or BLACK TOP 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostek Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 lepiej bym tego nie wyrazil :wink: w p11.144 jest prawdziwy DE 140 konny wiec napewno blizej mu do SR20DE RED or BLACK TOP 8) Panowie ok, zgadzam się, a ja się tylko sugerowałem odczytem z VIN, ale przejżałem wątek o silnikach, z resztą Kuby autorstwa, i już wiem że jest to "prawie SR20DE", człowiek całe życie się uczy, ale też mnie ciekawi jedno, ostatnio jak dowiadywałem się o klocki, to w katalogu tak mi się zdaje że było W10 SR20De i DE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwinto Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Słychajcie, widzialem kiedys P11.144 z 1999 roku. Zegary miala wyskalowane 9tys obr/min i do 240km/h. Ile mogla miec koni ? Właściciel twierdzil ze 150. Co Wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi