Gość slavek Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Problem z kluczykiem do immobilisera - w środku kluczyka na płytce układu elektronicznego są dwa mikroprzełączniki, jeden z nich jest do wymiany - gdzie można taki mikroprzełącznik wymienić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velociraptor Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Problem z kluczykiem do immobilisera - w środku kluczyka na płytce układu elektronicznego są dwa mikroprzełączniki, jeden z nich jest do wymiany - gdzie można taki mikroprzełącznik wymienić. Pozdrawiam Poszukaj serwisu elektronicznego lub komputerowego (np. naprawa notebooków). ASO nie będzie naprawiać - wymieni Ci cały klucz z tego co pamiętam około 400 zł , więc warto poszukać jakiegoś elektronika.. Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heineken72 Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 ale jak ci niedziała mikro przełącznik to wylutuj sam ... lub daj komuś kto grzebie i wstaw nowy. kupisz za 1 zł w sklepach z cześciami dla elektroników. Tam ci też mogą powiedzieć gdzie ew. oddać do naprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 a mi się właśnie odlutował i muszę gdzieś załatwić lutownicę dobrą i go zlutować - dobrze, że mam drugi komplet kluczyków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 mi w jednym kluczu gumka jest tak wyrobiona że już nie otwiera i na dodatek ten przycisk też już ma dość :/ muszę zamówić nową obudowę tą gumową i wlutować nowy przycisk , a w drugim nieraz słabo łapie na zamykanie , mogli lepsze te piloty wymyślić :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Ja swój pilot naprawiłem u znajomego bezpłatnie, w zakładzie naprawiającym komputery. W elektronice pojazdowej krzyczeli 50 zeta za wymianę switchy. Switche kupiłem po zylu w sklepie elektronicznym po organoleptycznych oględzinach przez miłą sprzedawczynię Na szczęście nie doprowadziłem go jeszcze do stanu agonalnego z gumkami, tak że teraz śmiga aż miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.