Gość andyandy Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Witam, Mam kłopot z almerka N15. Przy dużym obciązneiu silnika (duża predkość, włączona klimka) zaczyna mi rosnąc temperatura powietrza. Szykam przyczyny tego stanu. Sprawdzałem czujnik, jest ok. Spalanie w normie. Czy ktoś ma rozwiązanie? Podobna sytujaceje mialem kiedyś z prom,era 2.0 1993. Moze to jakis typowy problem? ASO we Wrocławiu (wilanowska) nie dało rady temu problemowi. Pozdrawiam Andrzej[/code] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 sprawdz czy chlodnica nie jest zawalona kamieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andyandy Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 sprawdz czy chlodnica nie jest zawalona kamieniem. Sprawdziłem w serwisue chlodnic, wygląda ok, chociaż nie demontowano mi chłodnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ŁukaszStrocen Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Ja miałem taki sam problem w mercedesie W 124 jak była włączona klima to temperatura rosła a jak wyłączona to spadała okazało sie że dodatkowe wentylatory te od klimy były tak zapchane piachem i innym dziadoastwem że się nie obracały no i chłodnica była zapchana strasznie wyczyść chłodnicę sprawdź wentylator i powinno pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.