Gość greg76 Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 z tej wersji "usmiechnietej" yo bym zostawil felge na ulice (bo na cwiare za ciezka) i swiatla. reszta nie podchodzi :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 z tej wersji "usmiechnietej" yo bym zostawil felge na ulice (bo na cwiare za ciezka) i swiatla. reszta nie podchodzi :roll: A KTÓRA TO USMIECHNIETA?? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 zielona pavoolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 widzialem tylko spojlerki nad tylna szybe do n15HB, widzialem progi, zderzaki najlepeij na zamowienie zobic bo gotowych nie spotkalem. bo przedni jest spoko ale tylni w n15 jest kiblowaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krrizz Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 w akcesoriach do N15 jest sportowy zderzak taki jak na 1 fotce jest też oryginalny grill postaram się dowiedzieć jaka jest cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 jak masz fote boku auta i boku alu ktorej chcesz i oba zdjecia w dobrej rozdzielczosci moge Ci nalozyc graficznie w jakims programie do VT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 no wlasnie mi o to chodzi masa masa... chyba po to gre robi carbonowa maske no chyba ze tylko dla lansu... ;] yyyy a robi?? :roll: a punkt 3 listy TO-DO ? ;] co do ebayowych lampek to ciekaw jestem... bo w watku o maskach juz doszlismy do wniosku ze sie roznia te od sentry... a od pulsara australijskiego to nie wiem.... jak cos znajdziesz to sie pochwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 no wlasnie mi o to chodzi masa masa... chyba po to gre robi carbonowa maske no chyba ze tylko dla lansu... ;] yyyy a robi?? :roll: a punkt 3 listy TO-DO ? ;] co do ebayowych lampek to ciekaw jestem... bo w watku o maskach juz doszlismy do wniosku ze sie roznia te od sentry... a od pulsara australijskiego to nie wiem.... jak cos znajdziesz to sie pochwal DALEKIE PLANY!! DROGA INWESTYCJA 2350, PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 chyba ze tak ;] poprostu nie wiedzialem co z listy pewne a co nie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 JAKBYS CHCIAL ZAMIENIC ALBO ODSPRZEDAC TYLNY SPOJLER TO MAM ZAINTERESOWANEGO A DOKLADNIE WLASCICIELA TEJ ALMERKI: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 :?HEHEHE :? mam do odsprzednia ale maske, felgi, pompe paliwa, wtryski paliwa x8 sztuk mi sie osobiście ona nie podoba;/;/ :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 ja nic nie pisalem ale widze ze sie zgadzamy :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 ladny ten nad szybke tylna, ile za niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 a od pulsara australijskiego to nie wiem.... AFAIK autralijski Pulsar niczym nie różni się zewnętrznie od Almerki. Jedynie wersja VZR ( z motorem SR16VE ) ma inny grill i wspomniane przez Scyzora ciemne lampki z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 CO WY MNIE OD RAZU ZE SCHODÓW SPUSZCZACIE ladny ten nad szybke tylna, ile za niego? Z TEGO CO WIEM TO CHYBA JEST PRZEROBIONY Z GOLFA ALE NIE JESTEM PEWIEN KUMPEL BEDZIE GO SPRZEDAWAL JAK ZNAJDZIE TAKI JAK MA GRE Z TYLU... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Zawsze mozna pomalowac grill pod kolor nadwozia, tak jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 a od pulsara australijskiego to nie wiem.... AFAIK autralijski Pulsar niczym nie różni się zewnętrznie od Almerki. Jedynie wersja VZR ( z motorem SR16VE ) ma inny grill i wspomniane przez Scyzora ciemne lampki z przodu. taki chce!!Jak zalatwie takie z anglii to bedzie wiecej chetnych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 taki chce!!Jak zalatwie takie z anglii to bedzie wiecej chetnych?? Z Anglii raczej takich nie załatwisz W UK były zwykłe Almerki, Pulsar VZR to tylko australijski rynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 taki chce!!Jak zalatwie takie z anglii to bedzie wiecej chetnych?? Z Anglii raczej takich nie załatwisz W UK były zwykłe Almerki, Pulsar VZR to tylko australijski rynek. a na ebayu sucho.... sprawdzalem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 a na ebayu sucho.... sprawdzalem... Może warto spytać chłopaków tutaj: http://forum.pulsar.org.au/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość --Mlody-- Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 ja zderzak przedni wyrzezbilem sam i nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krrizz Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Ja się pisze na jakieś grupowe zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Ja się pisze na jakieś grupowe zakupy zacznijmy od maski carbonowej....piszesz sie??grill..piszesz sie?? prigi...piszesz sie?? co jeszcze? prv me Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 NAKLEJKA NA WLEW PALIWA OBOWIĄZKOWO, TYLKO TĄ DODAJĄCĄ 10% MOCY!!! NIE WSPOMINAJĄC O MAGNETYZERACH BO JE JUŻ CHYBA MASZ INACZEJ BYŚ NIE MIAŁ TAK DUŻEGO PRZYROSTU MOCY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi