Gość Misiek_okecie Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 naklejka NissanKlubu dala mi +10 koni, a Szymkowi logo NKP w telefonie dalo podobno +30kucy..wiec wiesz. Smok na wlewie paliwa u mnie informuje o srednim spalaniu i daje +2 konie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 MOŻECIE NIE ROBIC OT THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 MOŻECIE NIE ROBIC OTTHX Nie wierzę! Łukasz opierdzielił kogoś za OT! Wychowałem potwora A właśnie zastanawiałem się nad wywaleniem tych OT... pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 przepraszam za OT..... :? nie mogłem sie powstrzymać tak na serio żadnych progów bym nie zakładał, aska karbonowa owszem... poza tym poszerzył bym nadkola ale tak profi (kiedyś link mi przysłałeś z taką almerką) oczywiście rozstaw osi też by się zmienił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 przepraszam za OT..... :? nie mogłem sie powstrzymaćtak na serio żadnych progów bym nie zakładał, aska karbonowa owszem... poza tym poszerzył bym nadkola ale tak profi (kiedyś link mi przysłałeś z taką almerką) oczywiście rozstaw osi też by się zmienił ... rozstaw osi to już mega rzeźba :roll: nie chce sie w to ładowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krrizz Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Body Kit made in australia www.carmate.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krrizz Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 more stuff http://www.topstage.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 na tej australijskiej fajne brewki... zakrywajace kierunki... ale cena z dupska... 99AUD to pi razy oko 220pln i zdezak tam fajny... w sam raz by do gre almy byl... i dziury na IC nei trzeba by bylo ciac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 przepraszam za OT..... :? nie mogłem sie powstrzymaćtak na serio żadnych progów bym nie zakładał, aska karbonowa owszem... poza tym poszerzył bym nadkola ale tak profi (kiedyś link mi przysłałeś z taką almerką) oczywiście rozstaw osi też by się zmienił ... rozstaw osi to już mega rzeźba :roll: nie chce sie w to ładowac chyba chodziło o rozstaw kół :roll: myślałem że zachowasz styl wilka w owczej skórze, szkoda że jednak zmieniasz wygląd auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 przepraszam za OT..... :? nie mogłem sie powstrzymaćtak na serio żadnych progów bym nie zakładał, aska karbonowa owszem... poza tym poszerzył bym nadkola ale tak profi (kiedyś link mi przysłałeś z taką almerką) oczywiście rozstaw osi też by się zmienił ... rozstaw osi to już mega rzeźba :roll: nie chce sie w to ładowac chyba chodziło o rozstaw kół :roll: myślałem że zachowasz styl wilka w owczej skórze, szkoda że jednak zmieniasz wygląd auta wiemy o co chodzi, jak zwał tak zwał nie mozna wygladac jak każda N15ka, sądze ze nie bedzie to zmiana na mega żarówe uliczną, tylko ładnie wyglądające autko...które szybko bedzie sie poruszało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 faktycznie zwiększenie rozstawu to kupe roboty... a nie ma takich felg z takim ET żeby poszeżyć auto?? zaznaczam że na felgach się nie znam dlatego pytam, bo przypuszczam że dustanse nie wchodzą w gre... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 DZIŚ DZOSZŁO DO MNIE TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Sliczne... nie ma to jak dodatkowe swiatelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 a co powiecie tej feldze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 cacy :] i latwo bedzie w czystosci utrzymac.. i jak kupujesz big brake kit to bedzie odpowiednie wyeksponowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 a co powiecie tej feldze? MOJE!!!!!!!!!!! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 i dobrze :D a cos wiecej o nich ?? :> (firma i model) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 TEAM DINAMICS , PRO RACE 2 ULTRA LEKKIE WAGA 6.2 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 TEAM DINAMICS , PRO RACE 2 ULTRA LEKKIEWAGA 6.2 kg laaaa leciutkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 a do czego te swiatelka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 a do czego te swiatelka? halogeny ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krrizz Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 ladne masz felgi a na grill to sie pisze tylko jeszcze jaki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 z tym grillem to mzoe też by był zainteresowany. tylko jaki? i jaka cena mniejwięcej? felgi ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krrizz Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 a może "BAD LOOK"a zrobić z maski zamoiast grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 a może "BAD LOOK"a zrobić z maski zamoiast grilla z tym tez rzezba... bo trzeba lampy cofnac i kierunki i troche zderzak przerobic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi