Zell Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 a tu grill ze zderzakiem połączony jest Fajne fele Gre i jakie lekkie TEAM DYNAMICS RZĄDZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 a może "BAD LOOK"a zrobić z maski zamoiast grilla JA SIE NA TO NIE pisze;/;/ w jagorszym wypadku zaniose wzór tego grilla co pokazywałem do firmy w Łodzi co sie zajmuje robieniem takich rzeczy ILU CHETNYCH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Taki jak w tym czarnym co pokazywałeś? Mi się on calkiem podoba, mógłbym się pozbyc swojego siatexu Jak będziesz wiedział ile to bedzie kosztować to daj znać, jak cena bedzie w miarę rozsadna to ja się piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Taki jak w tym czarnym co pokazywałeś? . tak dokładnie ten!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krrizz Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Mi bardziej pasuje ten kierunek z tym że mój seryjny zderzak zostanie ze względu na FMIC DO TEGO JAKIES BIXENONY, BADZ EBAYOWE LAMPKI w tym czarnym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 albo w tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krrizz Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 daj znać ile by stalo, bo bym sie pissal a jakies progi masz upatrzone??, albo dokladke pod tylny zderzak???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 daj znać ile by stalo, bo bym sie pissal a jakies progi masz upatrzone??, albo dokladke pod tylny zderzak???? ja chce to zrobic na zamówienie ten czarny jest dla mnie kozacki i grill i progi kto sie na nie pisze i na co?? jak bede wiedzial ile ludzi to i koszty poznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 daj znać ile by stalo, bo bym sie pissal a jakies progi masz upatrzone??, albo dokladke pod tylny zderzak???? ja chce to zrobic na zamówienie ten czarny jest dla mnie kozacki i grill i progi kto sie na nie pisze i na co?? jak bede wiedzial ile ludzi to i koszty poznam grill... jesli do 200pln to ok. bo tyle mi koles krzyknal za przerobke z lakierem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krrizz Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 kwestia ceny ale bym sie pisal Na grilla, kielbaski i (p)rogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 kwestia ceny ale bym sie pisal Na grilla, kielbaski i (p)rogi oki;];] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Ja na sam grill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 a ile by bylo za ten grill ?? zell masz gdzies wieksze foto swojego nismo ?? bo tez mam sedana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 nice ;] na ost foto ladnie wyglada.... te lampy tylne to od czego sa ?? :> bo mi sie styl podoba... moze oprocz spojlera... i maski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 calkiem fajnie wyglada ale az sie prosi o tego szczepa na sr20de(t) :wink: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 nie no dla mnie bomba no moze procz maski :wink: a lampki z tylu to dedykowane do N15 czy jakies przerobki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Światła tylne z Seata Cordoby - dobrze widzę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Światła tylne z Seata Cordoby - dobrze widzę ? mi tak samo sie wydaje ale ja na takie cóś nie chce iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Tak, to Seatowskie lampy. Na moje oko to autko miało chyba Skaya przypominać. Przyznaję, że nie jest to moja robota (poprzedni właściciel w to pieniądze włożył) a ja właściwie tylko detale dodaje. Co do maski to sam nie twierdzę, że jest piękna, szczególnie, że już taką widziałem w innym samochodzie i jak już silnik będzie to o jakimś karbonie i ładniejszym wzorze się pomyśli. Ale silnik przedewszystkim Opisik autka jest już w dziale na stronie głównej, jest też parę fotek więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 18 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 jak o carbonie to sie odezwij, zawsze to we dwóch bedzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 18 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 cena grilla 110 euro, chce ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 jak dal mnie to cena zaporowa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 O kurde, aleś strzelił, jak dla mnie nie ma mowy, to mi budżet na silnik znacznie by uszczupliło. To jakiś import directly from Japan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi