INC Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 o i chetni odpadli ale gre bedziesz mial jedyny taki grill w polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 O kurde, aleś strzelił, jak dla mnie nie ma mowy, to mi budżet na silnik znacznie by uszczupliło. To jakiś import directly from Japan? dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Fajna sprawa, tylko drogo niestety Ale mam takiego plastkiarza co może by się podjął przerobienia mojego obecnego na taki japan style Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Fajna sprawa, tylko drogo niestety Ale mam takiego plastkiarza co może by się podjął przerobienia mojego obecnego na taki japan style za ile? zrób...zobaczymy efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krrizz Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 GRE A MOŻE TAKI DESIGN SOBIE ZAFUNDUJESZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krrizz Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 GRILL ZA 110 E NO TO TROCHE ZA DROGO!!!! ALE TAKIE COŚ TO FAJNA RZECZ NA TO BYM SIE PISSAL JEŚLI CENA BY BYLA NORMALNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 GRE A MOŻE TAKI DESIGN SOBIE ZAFUNDUJESZ siatka, siatka, siatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 GRE A MOŻE TAKI DESIGN SOBIE ZAFUNDUJESZObrazek siatka, siatka, siatka huhehehhehehehehe a taki kierunek widziałem w anglii za 40 funciaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Lol za 1000 funtów można całe GTi kupić :D Aż dziw, że oni do PL nie przyjeżdżają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Lol za 1000 funtów można całe GTi kupić almere gti??hmm widziałem za 1750 funtów ale nie za 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krrizz Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 za 500-700 funciaków można kupić po dzwonie sam widzialem na wlasne oczy!!!! a za 2400 widzialem serie piękną przebieg 60k mil po lifcie wcześniej sam się zastanawialem żeby takie auto zciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 To masz okazje zobaczyć http://cgi.ebay.co.uk/NISSAN-ALMERA-GTI_W0...1QQcmdZViewItem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 To masz okazje zobaczyć http://cgi.ebay.co.uk/NISSAN-ALMERA-GTI_W0...1QQcmdZViewItem hmm, no to pieknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krrizz Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 cena grilla 110 euro, chce ktoś? tyle pewnie kosztuje wyprodukowanie na zamówienie tego grilla a gdyby się zlożyc i kupić taki grill a potem dać takowy do skopiowania np do neodesign i podejrzewam że bylo by znacznie taniej jak myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 zeby kupic trza dać 110 eurasów musiało by byc z 10ciu chetnych na to!! ja sie pisze ty też, jest nas 2ch;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krrizz Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 mnie jeszcze nie pisz na pewniaka musze sie zorientować ile jeszcze musze wydać kasy a masz jakieś progi no oku albo tylną dokladka do zderzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz WPR Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Gre, pytanko, Twoje swiatla z przodu, takie sie kupuje?? Czy robi?? http://www.nissanklub.pl/prezentacje.php?p...p;p=0&tid=3 tutaj chyba tak samo jest i mnie by interesowalo tylko cos wiecej chce sie dowiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Gre, pytanko, Twoje swiatla z przodu, takie sie kupuje?? Czy robi??http://www.nissanklub.pl/prezentacje.php?p...p;p=0&tid=3 tutaj chyba tak samo jest i mnie by interesowalo tylko cos wiecej chce sie dowiedziec. z tego co wiem to swiatelka sa od pulsara sss i vzr tez takie chyba ma... czyli szukac trzeba w australi/nowej zelandi/japoni ;];] bo to w wersji JDM byly tu np: http://www.isitaboat.co.uk/cars/nissan_pul...ulsar_vzr_3.jpg ladnie zrobiony tylko zeby bialy nie byl :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz WPR Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 No to super, wlasnie o to mi chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 No to super, wlasnie o to mi chodzilo bedziesz sprowadzal ?? :D ja kiedys na ebayu fajne od sentry znalazlem... niby rocznik tez 97... takie czarne, soczewkowe, z angel eyes... ale kurde nadal nie rozstrzygnelismy czy swiatla od sentry roznia sie od swiatel almery ale chyba tak o takie http://skocz.pl/azgt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz WPR Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 A na tyl?? Jakies Lexusy czy cos takiego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 A na tyl?? Jakies Lexusy czy cos takiego?? no te nie pasuja wiec lipa.... trzeba zostac przy zwyklych a na tyl to juz by sie cos wymyslilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krrizz Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 a jesteś pewien że nie pasują może jakiś delikatny mod i by bylo ok?? ja bym sie pisal na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 no wlasnie nie jestem pewien trzeba by bylo miec dokladne foty lamp od sentry ze wszystkich stron, i jakos tez je zwymiarowac... zeby moc porownac do tych z almery... ale na pierwszy rzut oka wygladaja na inne.... przyjzyj sie krawedzi od grilla... w almie jest bardziej zaokraglona a w sentrze scieta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Zeby podpasowały trzeba by przerabiać przód, tak jak u mnie z tyłu, no i kierunki by były potrzebe. A w stanach mają też żółte kierunki? Bo wiem, że jakieś lampy trzeba wymieniać jak się hamerykańskie auto sprowadzi... A tak swoją drogą to te: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/04-05-06-NI...1QQcmdZViewItem ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi