rafals Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 No cóż, różowy się skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 przez chwile bylo bardziej mensko bo od tego rozowego to juz dawno mnie zemdlilo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 heheh to teraz mozna pisac co sie chce,jestesmy poza forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 cholera jak w filmie 13 pietro.... wyjechalismy poza swiat :D wacu jestes jakims THE ONE ?? ze masz takie zdolnosci ??:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 edytuj posta, i wszystko wróci do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 cholera jak w filmie 13 pietro.... wyjechalismy poza swiat :D wacu jestes jakims THE ONE ?? ze masz takie zdolnosci ??:> matrix. zaraz zobaczysz jak twoja lyzeczka od herbaty wygina sie jak ta laska z ktora wczoraj spales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krrizz Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 a co powiecie na taki grill?? jak dobrze pójdzie to by kosztowal ok 300pln (optymistycznie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 28 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 ale siatez bedziesz musiał zamontować;/;/ a to IMO mega szpeci auto;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krrizz Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 a tak by wyglądal po zalożeniu [ Dodano: Wto 28 Lut, 2006 ] i takie progi może dalo by rade zalatwić SIATEX RULEZ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 28 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 kozacki!!!!!!!!!!!!! ja sie piszę na niego!!!!!!!!!! [ Dodano: Wto 28 Lut, 2006 ] SIATEX RULEZ!!! <lol> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krrizz Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Czekam na odpowiedz z kraju za wielkim oceanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adig Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 rewelacja, moja N15 i tak jest NISKA ale to wyglada super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 trochu male kolka na tym foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyx Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 koolka male bo seryjne ale spychacz calkiem calkiem w zimie moze jako ploog robic ale mimo to mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 5 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 myśle nad kolorem, jestem za czarnym a wy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 czarny lub bialy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fostof Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 czarne beda kozak!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krrizz Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 żółty GRE żółty a tak wogóle ja też będe zmieniał kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 6 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 żółty GRE żółtya tak wogóle ja też będe zmieniał kolor ja chce zmienić tylko kolor felg, nie auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Czarne, czarne !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 a co powiecie na taki front, swiatła z sentry jednak pasują a grill z sentry trzeba załozyc, cały kit 170 funtów kosztuje juz w domku [ Dodano: Sob 11 Mar, 2006 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 laaaaaaaa....... super to wyglada tylko kasa kasa kasa... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 A dla mnie to jakoś te światła za bardzo od designu odstają. Szkoda, że tych od VZ-R'a nie da się zdobyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Zna ktosjakas firme który zrobi grill cos wtym stylu? taki z czarnej siatki. na allegro jest tego pełno, ale nie do nissana. tylko do audi VW itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Fajne te światłą i gril w tej alemrce - u CIebei robie bardzo podobny grilek - w zasadzie juz tylko szpachlowanie i tryśnięcie kolorem zostało. Tylko mam nadzieje że tego wlociku na maske nie będzie nikt wsadzał co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi