Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

N14 3d reperaturki błotników tyl

Gość pdw

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kalbar911

znalazłem w Polcar. reperaturka 102 zł ul. Wejnerta 19, 02-619 Warszawa (Mokotów)

tel. (022) 844-27-52, 848-24-11, 646-22-61;

fax. (022) 844-66-84

pozdro

• 1 miesiąc temu...

Problem się powtórzył, gdyż w Polcar nie mają tych reperaturek (tzn. do 3d mają, ale do wersji N13). Nota bene - do Polcaru jest inny numer telefonu: tel.: +48 22 797 32 80

fax: +48 22 756 12 48.

Jeśli ktoś wie gdzie można zakupić takie reperaturki (do N14) to będę wdzięczny za kontakt.

Pozdrawiam!

• 4 tygodnie później...

Też poszukiwałem błotnika do 3D wersji no i reperturki nie znaazłem ale orginał używany na allegro za 100 zł kupiłem. Byłoby fajnie gdyby nie był już wcześniej wspawany sierp. Na auto giełdzie widziałem używki za 300-350zł. Spróbuj a tak poza tym reperturka to nie orginał więc może nie pasować na łączeniach

Na Słomczynie maja takie reperaturki po 85 PLN za sztuke ale nie wiem jakiego producenta. Niestety trzeba tydzień wcześniej zamówić. Faktycznie Polcar ma reperaturki do N13 a w katalogu figurują jako reperaturki do N14 ale proponuje jeszcze spróbować w BHMD, tam maja kupę blach do japończyków.

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...