Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Chrosta nawet jak Ci sie nie uda to sie nie lam i wrzucaj foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chrosta Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 nie załamie sie napewno ZDAŁEM!!!!!!!!! ide robic foty pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 nie załamie sie napewno ZDAŁEM!!!!!!!!! ide robic foty pozdro W takim razie gratulacje i czekam na fotki. Elo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 no i jak z tymi fotami :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chrosta Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 dzis zrobie je na bank, ostatnio poszedłem niby robic foty ale wylądowałem w warsztacie zrobiłem foty skrzyni na sprzedaz i wystawiłem ja na allegro. Dzis tylko windowsa zainstaluje kolezance pujde zrobic i najpóźniej do 18 wysle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 najpóźniej do 18 wysle. Prawie 22 a zdjęć jak nie było tak nie ma :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chrosta Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 no sorry ze tak obiecuje ale jeszcze nie dotarłem do nissana:/ (mam tam 3km i wiesz hehe zawsze jakos mi sie odwidzi isc....... jutro po niego pujde juz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 no sorry ze tak obiecuje ale jeszcze nie dotarłem do nissana:/ (mam tam 3km i wiesz hehe zawsze jakos mi sie odwidzi isc....... jutro po niego pujde juz ) Jasne jasne prędzej ja zdejme boczek i pstrykne fotki tylko u mnie nic nie będzie widać, bo mam wygłuszenia, więc czekam na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 no sorry ze tak obiecuje ale jeszcze nie dotarłem do nissana:/ (mam tam 3km i wiesz hehe zawsze jakos mi sie odwidzi isc....... jutro po niego pujde juz ) Jasne jasne prędzej ja zdejme boczek i pstrykne fotki tylko u mnie nic nie będzie widać, bo mam wygłuszenia, więc czekam na Ciebie oj tam bedziesz u siebie zdjemowal...rozbierzemy moj w Forcie Wola i od razu zalozymy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chrosta Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 bedą szybciej jutro ide ze znajomym przyciemniac szybki wiec beda fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 bedą szybciej jutro ide ze znajomym przyciemniac szybki wiec beda fotki Jak wam się uda samemu przyciemnić ładnie tylną szybke to powiedz z jakiej folii robicie i jak robiliście i obowiązkowo wrzuć fotki. Ja dziś wygłuszam bagażnik. Miłej pracy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chrosta Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 szyby tylnej dzis nie robilismy tylko docinalismy folie hehe znow lenistwo, własnie dzwoniłem do znajomego jak tylna mowił ze nagrzewa sie ja opalarka i formuje pozdro tutaj daje zdjecia drzwi http://img125.imageshack.us/my.php?image=img04143on.jpg http://img126.imageshack.us/my.php?image=img04189kd.jpg a ta dzwigienke to kazdy bedzie widział tylko zajrzy, ma 3 dziury jezeli Tobie o ta własnie chodzi?? d ojednej jest podlonczony wodzik z klamki i 2 wolne. Namaluj w jakiej pozycji jest siłownik i gdzie dziury wierciłes na szyne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Fotki jutro rano wrzuce, bo dziś nie dam rady ich zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chrosta Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Mrozu- zmieściły Ci sie te kable z mastera(5kabli) w tej oryginalnej koszulce?? czy ja kje dałes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Wszystko jest założone tak jak na zdjęciu tylko oczywiście od wewnętrznej strony drzwi. Co do kabli to niestety nie puszczałem ich orginalnymi gumowymi przewodami tylko obok ich i ładnie to będe zaklejał czarną taśmą tak, że nic nie będzie widać. Nie byłem dobry z plastyki, więc troszke kiepsko to wygląda i nie trzyma proporcji, ale chyba obrazuje o co chodzi. A oto fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 mam jeszcze pytanko...w prawdzie niewiele pamietam jak wygladaja takie drzwi, bo z 1.5roku temu je rozbieralem, ale silownik dziala gora/dol a jak chodzi ta linka od zamka? Nie chodzi przypadkiem lewo/prawo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chrosta Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 tak ten wodzik chodzi lewo prawo, ale mruzo podłonczył pod dzwigienke do ktorej jest podłonczona ta linka z klamki, a ona chodzi gora doł wiec dlatego siłownik jest załozony pionowo. To jest banał juz wiem o co tam chodzi jak jutro przykręce to porobie dokładne fotki. Zabiore aparat napewnooooo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 tak ten wodzik chodzi lewo prawo, ale mruzo podłonczył pod dzwigienke do ktorej jest podłonczona ta linka z klamki, a ona chodzi gora doł wiec dlatego siłownik jest załozony pionowo. To jest banał juz wiem o co tam chodzi jak jutro przykręce to porobie dokładne fotki. Zabiore aparat napewnooooo:) Jest dokładnie tak jak mówisz. Siłownik chodzi góra dół tak jak dźwigienka przy zamku, bo ona ma chyba kształt litery "L" i do jednego końca jest podłączany siłownik a do drugiego jest podłączony przełącznik zamykania drzwi wewnątrz auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chrosta Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 ok central załozyłem chodzi rewelacja tylko mam problem, z centralki z centralnego zamka wychodzą dwa kable (brązowy i biały) ktore nalezy podłonczyc do alarmu, a z alarmu na sterowanie centralnym zamkiem wychodzi chyba z 6, centralny zamek mam Terminator, a alarm Magicar..... nie mam instrukcji to tego centrala wiec Mrozu do Ciebie pytanie jak to mam podączyc? moze ktos wie? nizej dodaje schemat alarmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Z tego co widze na Twoim schemacie od alarmu to do sterowania centralką od zamka trzeba pociągnąć 2 kable- zielony i niebieski i je podłączasz do brązowego i białego tylko nie pamiętam który do którego, ale to sam zauważysz, bo jak będzie źle to poprostu zamiast otwierać będzie zamykał i na odwrót. Następnie kable koloru czarny i biały (wychodzące z alarmu) podłączasz do minusa (masa) a koloru pomarańczowy i różowy do plusa (+). W takiej kombinacji to powinno działać. Inną sprawą jest to, że przy tym alarmie można zrezygnować z centralki sterującej centralnym zamkiem i podłączyć się siłownikiem masterem bezpośrednio pod alarm a slavem pod master i też będzie działało i będzie mniej kabli pałętało się po aucie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chrosta Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 dzieki, znalazłem w necie własnie jakis schemacik odnosnie do alarmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Jak się wepniesz w migacze lub postojówki alarmem to powiedz w którym miejscu, bo ja do dziś tego niezrobiłem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 ok central załozyłem chodzi rewelacja ]i jak sobie poradziles z mala iloscia miejsca :?: Mam gruba lape, wiec pewnie bede mial problem zeby sie tam dostac :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 ok central załozyłem chodzi rewelacja ]i jak sobie poradziles z mala iloscia miejsca :?: Mam gruba lape, wiec pewnie bede mial problem zeby sie tam dostac :roll: Trzeba sobie dorobić króciutki śrubokręcik i będzie spox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chrosta Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 nic nie trzeba dorabiac, ja wogle nie uzywałem tego łącznika wygiełem pret i zalozyłem 3rurki termokurczliwe i wsadziłem w oryginalna dziurke. w kierownkowskazy wpiełem sie przy przełączniku od nich, z kostki ja ksie nie myle źielono-xx i źielony-xx os strony stacyjki jak sie nie myle 2 dolne a nad nimi jest ten co łącza sie pokolei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi