Gość sashxxx Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 witam. czy moze ktos z was wie ile i wejdzie oleju do skrzyni bo znalazlem w ksiazce ze wchodzi 3,8L a w sklepie mi mowia ze tam tylko wchodzi 2,8L a butelki sa po 0,5 L i nie wiem ile kupic.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 do skrzyni wchodzi 2.8 litra dziwne ze masz bańki 0.5 litra skoro ja kupiłem 1.0 litra (Mobil jakiś tam W80) PS. do silnika razem z filtrem masz 3.4 litra oleju dane z książki (instrukcji obsługi) do nissana' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sashxxx Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 oki dzieki za info:) temat zamkniety:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyk Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Witam! skrzynia w 2.0 diesel i 2.0 benzyna jest inna ja w 1,6 mam taka sama jak w 2.0 diesel i wchodzi wiecej niz 3 l nie wiem jak sprawa sie ma w skrzyni do 2.0 benz ale radze sprawdzic zeby pozniej nie dolewac byle czego pozdr Kamyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Witam!skrzynia w 2.0 diesel i 2.0 benzyna jest inna ja w 1,6 mam taka sama jak w 2.0 diesel i wchodzi wiecej niz 3 l nie wiem jak sprawa sie ma w skrzyni do 2.0 benz ale radze sprawdzic zeby pozniej nie dolewac byle czego pozdr Kamyk dziwne - JA DANE PODAŁEM Z INSTRUKCJI OBSŁUGI NISSANA (orginalnej) poza tym jak kupowałem olej to mi w katalogu sprawdzali model auta + silnik + rok prod. i na tej podstawie mi powiedzieli ze 2.8 (czyli tyle samo co w INSTRUKCJI) Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyk Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 2.8 (czyli tyle samo co w INSTRUKCJI) Przeliczylem sobie to na spokojnie i do mojej skrzyni weszlo ok 2,95 l wiec nie jak pisalem wczesniej wiecej niz 3 co nie zmienia faktu ze w instrukcji jest napisane ze do 2.0 benz wychodzi wiecej (zarowno w orginale jak i w wydawnictwie AUTO) pozdrawiam Kamyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sashxxx Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 panowie wlasnie wymienilem olej:) i weszlo 3,5L 7 butelek 0,5L:)takze widac ze w sklepowych katalogach sa bledne informacje.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.