Gość teceha Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 czesc, powiedzcie mi jaki rozmiar felg ma Almera 98 rok, chodzi mi o : - rozstaw śrub - średnica otworu centralnego dzieki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 czesc, powiedzcie mi jaki rozmiar felg ma Almera 98 rok, chodzi mi o :- rozstaw śrub - średnica otworu centralnego dzieki za pomoc. 4x100 59,1mm et 35 poza tym byyyylo..... trzeba szukac a nie pytac odrazu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyx Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 czesc, powiedzcie mi jaki rozmiar felg ma Almera 98 rok, chodzi mi o :- rozstaw śrub - średnica otworu centralnego dzieki za pomoc. 4x100 59,1mm et 35 poza tym byyyylo..... trzeba szukac a nie pytac odrazu ;] ET dobiera się w zależniości od rzomiaru felgi 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 podalem et dla standardowych ;];] ja np mam 38... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.