Gość YosemiteSam Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Mam dziwny problem. Niedawno wsiadłem pierwszy raz w życiu do Nissana Sunny R11 1,7D , chciałem wrzucić wsteczny i... nie znalazłem go. Nawywijałem drążkiem we wszystkie strony i nic, jakby wstecznego nie było. Stąd moje pytanie: czy w tych samochodach wsteczny znajduje się w jakiejś nietypowej pozycji ? Czy może cos się zacięło, zamarzło, nie wiem... zdarzają się takie rzeczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Z moich doświadczeń jako kierowcy widziałem takie rodzaje wrzucania wstecznego: -na max od siebie i do tyłu - większość samochodów, -na max do siebie, wcisnąć drążek do dołu i do przodu, -na max do siebie, pociągnąć za grzybek pod gałką do góry i lewarek do przodu, no i automat - wcisnąć guzik w gałce kciukiem i ustawić w pozycji "R" :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eden Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 jeszcze w mercedesie jest tak do siebie na maxa wyciagnąć galkę do góry i do przodu ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.