gre Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 wiem ze coobcio coś z tym mota, mam takie dane http://www.sr20forum.com/showthread.php?t=...p;highlight=ecu ktos cos wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BRS Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 gre.....jak ci sie konczy wykres? czy na ostatnich 500 obotech juz niezaczyna opadac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 24 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 gre.....jak ci sie konczy wykres?czy na ostatnich 500 obotech juz niezaczyna opadac ? nie , nie , nie !!teraz wkładam duzą suszarke i potrzena ciut wiecej obrotów bedzie męsko :roll: :roll: :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BRS Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 łooooki....o tym mi niepowiedziales <boks> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 24 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 że bedzie męsko ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Spoko pracuje nad tym tematem, graty do naszych ECU będe mieć w poneidzilemk - wtorek. Jak się uda to będzie peirwsza taka operacja w PL Jeszcze nikt tego nie dokonał tylko coobcio musi się urzerać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 24 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 dokonał tylko coobcio musi się urzerać ty robisz odcinke, a ja spawdza wytrzymałośc prawie seryjnego SR-a, poźniej dxzielmy sie wiedzą :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BRS Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 a ja to wszystko pozniej opatentuje i bede kosil kasiore na "wylacznosci" a serio to licze na ciebie coobcio ja mam do elektroniki 2 lewe rece wiec sam] sie niepodejme takich zabaw :/ a sprawdzenie czy sie da i jak dziala przyda sie wielu osobom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 no nie moge... overclocking ecu :D:D to tylko podmiana kwarcu taktujacego proc ?? ale czy to nie spowoduje przeklaman w pracy proca ?? grunt nie przegiac bo pozniej moze bledami sypac... moga byc bledy w transmisji pomiedzy poszczegolnymi podzespolami.. ale moze bedzie dobrz ;] jak tylko troche podbic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 JAkei błędy spoko bedzie... Rzeczą oczywistą jest żę trzeba będzie prosiakiem skorygować całą mape paliwowową i zapłonową, we wtorek lutowanie na kolanie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 JAkei błędy spoko bedzie...Rzeczą oczywistą jest żę trzeba będzie prosiakiem skorygować całą mape paliwowową i zapłonową, we wtorek lutowanie na kolanie będzie no nawet na tamtym forum pisalo ze ecu traktuje jak by nadal byla odcinka i wrzuca mapy takie jak zawsze... wiec trzeba je oczko wyzej podniesc i ok kurde co by bylo jak by nikt piggy nie wymyslil... no i z tego co tam wyczytalem to tylko mape zaplonowa trzeba zmienic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 no dokładnie Chociaż żeby się nie bawić można całą wiązke wziąść od jakiegoś SR20DE ktory nie ma NATS-a i zapodać ecu z Primy GT, u mnie jest na tyle d*pa że wszytkie kompy jakie mam z GT są z wersją bez NATS a u mnie jest to przekleństwo nie wiem na cholere kto je wymyślił ja nawet nigdy nie zamykam samochodu bo po co - rygielków niewidać w dzwiach wiec kto się spostrzerze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 jesli temat wypali to moj komp bedzie kolejny do krecenia w domu mi juz Kuba podkrecal wiec i ecu moge mu chyba powierzyc.... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 CZy w PC czy w samochodzie - jeden czort to tylko blaszaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi