Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

przesunięcie odcinki

gre
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

gre.....jak ci sie konczy wykres?

czy na ostatnich 500 obotech juz niezaczyna opadac ?

nie , nie , nie

!!teraz wkładam duzą suszarke i potrzena ciut wiecej obrotów

bedzie męsko :lol: :roll: :roll: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :-)))

Spoko pracuje nad tym tematem, graty do naszych ECU będe mieć w poneidzilemk - wtorek. Jak się uda to będzie peirwsza taka operacja w PL :)

Jeszcze nikt tego nie dokonał tylko coobcio musi się urzerać :lol:

a ja to wszystko pozniej opatentuje i bede kosil kasiore na "wylacznosci" :lol:

a serio to licze na ciebie coobcio :) ja mam do elektroniki 2 lewe rece wiec sam]

sie niepodejme takich zabaw :/ a sprawdzenie czy sie da i jak dziala przyda sie wielu osobom :)

no nie moge... overclocking ecu :D:D:D to tylko podmiana kwarcu taktujacego proc ?? ale czy to nie spowoduje przeklaman w pracy proca ?? grunt nie przegiac bo pozniej moze bledami sypac... moga byc bledy w transmisji pomiedzy poszczegolnymi podzespolami..

ale moze bedzie dobrz ;] jak tylko troche podbic...

JAkei błędy spoko bedzie...

Rzeczą oczywistą jest żę trzeba będzie prosiakiem skorygować całą mape paliwowową i zapłonową, we wtorek lutowanie na kolanie będzie :)

JAkei błędy spoko bedzie...

Rzeczą oczywistą jest żę trzeba będzie prosiakiem skorygować całą mape paliwowową i zapłonową, we wtorek lutowanie na kolanie będzie :)

no nawet na tamtym forum pisalo ze ecu traktuje jak by nadal byla odcinka i wrzuca mapy takie jak zawsze... wiec trzeba je oczko wyzej podniesc i ok :) kurde co by bylo jak by nikt piggy nie wymyslil... :P

no i z tego co tam wyczytalem to tylko mape zaplonowa trzeba zmienic... :)

no dokładnie :D

Chociaż żeby się nie bawić można całą wiązke wziąść od jakiegoś SR20DE ktory nie ma NATS-a i zapodać ecu z Primy GT, u mnie jest na tyle d*pa że wszytkie kompy jakie mam z GT są z wersją bez NATS a u mnie jest to przekleństwo nie wiem na cholere kto je wymyślił ja nawet nigdy nie zamykam samochodu bo po co - rygielków niewidać w dzwiach wiec kto się spostrzerze...